Køb en papvin til 20 kr., hæl det i en skål, kom derefter 1/4 l. skummetmælk i, 150 g. gær (3 pakker) en Bjørnebryg, 1 dl. sukker, i flaske flydende margarine, og en pakke fedt med løg, rør rundt, lad det trække natten over, hæl derefter 'blandingen' over i en glasflaske med låg, kom det i køleskabet 2 timer, så det samler sig, og vinen er klar til servering når dem har fået stuetemperaturen igen.
Jeg har fået tippet af en italiensk vinbonde
Go' sommer
Jule R.
tilføjet af dulkis
Ikke for at fornærme dig
- men jeg tror, dit italienske ikke er helt så formidabelt, som du selv tror.
tilføjet af Anonym
Man kan sgu da heller ikke
stole på de Italienere... Ufatteligt at deres mad alligevel smager så skønt...
Går ud fra der her her er tale om Fransk Pap vin..????
tilføjet af Tøzen1
Papvin
Hvis du vil have en papvin som smager godt, og som du hvis det er nødvendigt, kan smide på flaske. Så kan jeg kun anbefale NETTOS Cruzares, den smager rigtig godt og koster kun 18 kr for 1L. Har prøvet 1L vin fra f.eks Rema 1000 og undskyld mig ADDDRRR! Nettos er den bedste. Arbejder IKKE i Netto hvis nogen troede det ;-)