Hej
Jeg har fundet en opskrift på nettet på chokolademousse.
Og har lige kommet det i køleskabet, men det er ret flydende. skal det være det inden det bliver rigtig koldt og mousse agtigt?
Håber på svar.
tilføjet af anonym
Chokolademousse
Når du har rørt alle tingene sammen skal konsistensen gerne være som let pisket fløde, så sætter den sig lidt mere når den står i køleskabet.
tilføjet af HTH
Når jeg....
...laver min chokolademousse, skal den stå koldt i mindst 10 timer (gerne mere) for at konsistensen bliver helt rigtig. Når den lige er lavet, er den nærmest som tynd flødeskum, som personen ovenover også har nævnt.
Efterhånden som timerne går, får den dog en konsistens af en mellemting mellem stiftpisket flødeskum og blød fromage. Det er bare om at have tålmodighed, for når tiden er gået, og du smager på moussen, er du ikke i tvivl om, at du kan score med den!
tilføjet af hjemmekonditoren
Tak
Som i skrev den skulle bare stå nogle timer. det var den lækreste mousse jeg nogensinde har smagt. så den var ret vellykket :)