Salsasuppe.
Ingredienser.
5 løg
5 fed hvidløg
1 ds. ferskner
½ l piskefløde
stærk karry 2 tsk.
salt
peber.
Løgene hakkes, karry svitses i olie, løgene tilsætses og svitses.fersknerne skæres i småstykker og tilsættes sammen med ½ ds. ferskensaft. Fløde tilsættes og salt og peber.
Man kan variere med at til sætte fisk og forskelligt kød ved svitsningen. Eller komme frosne rejer i tallerknen før den serveres.
Flúte til.
En lækkerbisken, og du bestemmer selv hvor stærk den skal være.
5 løg
5 fed hvidløg
1 ds. ferskner
½ l piskefløde
stærk karry 2 tsk.
salt
peber.
Løgene hakkes, karry svitses i olie, løgene tilsætses og svitses.fersknerne skæres i småstykker og tilsættes sammen med ½ ds. ferskensaft. Fløde tilsættes og salt og peber.
Man kan variere med at til sætte fisk og forskelligt kød ved svitsningen. Eller komme frosne rejer i tallerknen før den serveres.
Flúte til.
En lækkerbisken, og du bestemmer selv hvor stærk den skal være.