som er flade og tynde mønstrede og stikker op af flotte isanretninger på nogle restaurenter, tynde og sprøde, men hvordan laves de ?
tilføjet af helene.k
karamelpynt
du smelter 5 - 6 skefulde alm. sukker eller rørsukker meget langsomt (trin 4) på en stegepande,
når det er brunt og flydende hælder du det ud i et meget tyndt lag på bagepapir. Når det er koldt kan du knække det i de ønskede størrelser og bruge som pynt. Det er absolut den næmmeste opskrift, der findes også nogle, med fløde, vanille osv.
tilføjet af helene.k
hovsa
der skulle stå nemmeste - det gik lidt stærkt
tilføjet af Mig igen
tak for det men...
tusind tak, det skulle så få den der blondefacon med huller i som er så dekorativ ?
tilføjet af gittedorte
Sådan her:
tilføjet af Ellasie
Mange mange tak
Der var lige præcis det jeg ledte efter, større projekt men mankan vel lave så det kan holde sig i en kagedåse.