1 tsk minarine eller becel brunes. Bittesmå æbleterninger og karry svitses. Grøntsags eller hønsebouillon tilsættes i passende mængde. Æblerne hjælper med at jævne sovsen. Til sidst røres 1 til 2 tsk maizena ud i en smule vand og tilsættes til sovsen har passende tykkelse. Lidt nælk kan evt. tilsættes, da det " lukker " sovsen
tilføjet af Anonym
Tusind tak
Det lyder som en god karrysovs. Den prøver jeg.
tilføjet af mia.b
du tager en teskefuld
karry og hælder det ned i en tør gryde som er varmet lidt op.
Så rører du lidt i den tørre karry til den er varm/lun, hælder derefter ca. 2 dl. vand i sammen med 1 spsk mel, rør med et piskeris til det har den konsistens sovs du vil have.
Herefter lidt salt og peber, så skulle den være der.
Alt efter din egen smag kan du jo eksperimentere lidt med karrymængden.
tilføjet af mia.b
den vil
jeg også prøve, lyder meget mere spændende end mit vandpjask
tilføjet af pechro
Kylling og hjemmelavet karry flødesauce
Har du en pose med lårben med ryg, stiller dem i ovnen på rist. Tager en pande kommer vand i, en stor gulerod, en løg og lidt purre(30-50 gram)
Steg så kyllingen i 1 ½ time, midt i ovnen, på 180-200 grader alt efter hvilken type ovn.
Tager så mellem 50 og 100 gram margarine og smelter i gryden tilsammen med karry efter smag og behag og har i hvedemel til man haver en fin jævning.
Man tager så kraften/fonden fra ovnen og rører ud jævningen, smag til med salt og lidt madlavningsfløde, så har man byens bedste karrysauce..
PS! dette er en basis og man kan tilsætte alle andre ingredienser(ananas+æbler) efter behov!
tilføjet af Anonym
Lækkert
Det lyder også meget lækkert. Meeeen nok ikke så fedtfattig 😮
tilføjet af pechro
Den er lækker
Den smager faktisk rigtig godt selvom man bruger den 7% cremefine, og da bliver den ik så fed....
Knus😃