5tilføjet af

Har "SOL" en fremtid ???

I denne brydningstid, skal jeg ikke undlade at røbe, at "SOL" i sin nuværende form vil ændre sig.
Det handler om ejerskabet af samme, skriver "ENIRO".
Om det bliver bedre eller endnu værrer, afhænger af netop dig, ærede debattør!.
Det er min opfattelse, at ENIRO vil styrke profilen, og samtidig gøre debatten til noget mere centralt i den brede folkedebat.
Eller sagt på dansk: lytte til folket!
Det er i den forbindelse yderst vigtigt at få tilbagemeldinger på, hvordan du som debattør oplever SOL!.
Har du forslag eller ideer til emner/kategorier, som SOL hidtil har overset?
tilføjet af

Forslag til nye kategprier under Mad og Vin

Hej Profet! - Og tak for din webrose, som jeg fik den anden dag!

Hvis der mangler nye boller på suppen til kategorien Mad & vin, så bobler mit hoved med idéer:
Hvad med f.eks. med at indføre:
* Det internationale køkken,
hvor f.eks. nationalretter kunne udveksles.

* En køkkenskole,
med grundlæggende vejledning i hvordan man begår
sig i køkkenet. - Jeg tror f.eks. ikke at det
er alle som ved, hvordan man filetterer en
rødspætte eller hornfisk ...

- bare for at nævne et par idéer...??
Mange hilsner
Ridderlykke
tilføjet af

Ubetinget støtte

Ridderlykke, begge dine forslag er fremragende. Hvad er i øvrigt den danske nationalret. Mit gæt er enten frikakadeller eller hakkebøf, men jeg ved det ikke. Nationalretter kunne blive en fornøjelig kategori.
Køkkenskolen-ideen er jeg begejstret for. Der er utrolig mange ting, man bare bevidstløst gør, fordi det gjorde "vor mor" også, uden at vide hvorfor.
F.eks. gik det først op for mig for nylig, at man tilsætter salt i kartofler kogevand - ikke direkte for at påvirke smagen, men for at fastholde kartoflens fasthed, så dens egene salte, mineraler og vitaminer beholdes.
Og helt nyt var det at få at vide, hvordan stegepander skal behandles. At en støbejernspande aldrig måtte få sulfo vidste jeg nok, men at en teflonbelagt pande ALTID SKAL vaskes i sulfo for at beholde sliplet-effekten, anede jeg ikke.
Kategori "køkkenskole" med tips om de mange kendte og ukendte genveje - hvordan og hvorfor - til et habilt måltid tror jeg vil interessere mange. Jeg er i hvert fald en af de interesserede.
tilføjet af

måske har

SOL en fremtid som debat forum.
Men personligt vil jeg mangle chatten meget, da den forsvinde d. 15/2-05.
tilføjet af

Tak for støtten, Jensen!

Så er det store spørgsmål bare, om vi får vores ønsker opfyldt - eller om dét kræver, at man er julemandens kone ?...;O)
tilføjet af

Flere ønsker...

Jeg ved godt, at jeg allerede har lagt et par ønsker sammen med JensenDK, men mit hovede bobler videre....
Jeg kunne desuden ønske mig følgende kategorier:
"Spændende aftensmad på 25 min"
Tid er for det arbejdende folk tit en mangelvare - ikke mindst i børnefamilierne. - Men derfor behøver man , efter min mening, ikke at kaste sig over fast-food fra mikroovnen for at tilberede et spændende måltid på under en halv time!

"Spændende madpakker"
Hver aften er vi mange, som står og kreerer madpakker i stor stil. - Og det stiller krav, da de både skal være lækre og indbydende næste dag - og kunne holde til transporten.
Lidt ny inspiration er altid dejligt!

Vender gerne tilbage med flere forslag... hvis det er OK?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.