SuperDebat.dk > Underholdning > Sladder om de kendte
9tilføjet af sanessa
Har Why.King haft fødselsdag?
http://profil.sol.dk/Why.King
Han plejer at være 26 ikke?
Den gæve sømand er ude at sejle...hvis nogen kan bekræfte at han er fyld år på de syv have, så må han bare have et kæmpe tillykke fanfare og espalier, når han viser sig her igen.
Såvidt jeg ved skal han tilbringe julen på søen.
tilføjet af Gloria
og hvad er det så
lige det kommer os ved hvad han har og ikke har. du får det til at lyde som om du kender manden skide godt..... og det gør du jo så ikke når du skal bruge hjælp til at finde ud af om han har haft fødselsdag
tilføjet af Mummi uden log in...
Jo jo...
- Det er ganske vist Maria..!!
Fra pålidelig kilde ved jeg AT han både skulle holde føs´da, jul og nytår på de syv have <;o))
God morgen, smil og dejlig dag fra
/Mummi
tilføjet af Fluen
Hvorfor spørger du ikke i jeres fælles klub?
De må da vide det bedre.
mangler du opmærksomhed?
tilføjet af simon-says
Han blev 27 år den 18. december
Hip Hip Hurra det den gæve sømand C",)
*FB*
tilføjet af sanessa
Bouillabaisse med rødfisk og havkat
Ingredienser:
250 g. rødfiskefilet uden skind
250 g. havkatfilet uden skind
1 løg
2 gulerødder
1-2 porrer
¼ knoldselleri
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olie
2 kviste timian
1 spsk. tomatpuré
1½ l. fiskebouillon
salt
peber
Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flutes og aïoli.
tilføjet af sanessa
Meunierestegt havkat serveret med asparges fettucine balsamico og estragonfløde
ngredienser:
600 g. havkat i filet
½ dl. Rugmel
100 g. smør
300 g. god frisk fettucine naturel
12 stk. ”tykke” grønne asparges
1 dl. Balsamico
1 tsk. honning
1 dl piskefløde
3 kviste estragon
salt og peber
Fisken skæres i 4 ensartede stykker, krydres med salt og peber, og vendes i rugmel. Fiskestykkerne steges flot gyldne i smør. De grønne asparges skæres til i bunden, således at det træede stykke fjernes, hovederne skæres af og aspargesene ”skrælles” i tynde strimler med en tyndskræller.
Balsamico koges ned med honning til en ”tyk” sauce. Fettucinen koges efter anvisningen på pakken i letsaltet vand, det sidste minut af kogetiden, koges aspargeshovederne med. I en tykbundet gryde koges piskefløden op, pastaen dryppes af og kommes i fløden med de tynde aspargesstrimler og fint hakket estragon, der smages til med salt og peber.
På 4 varme tallerkener tegnes nogle tynde streger med balsamico, fisk og pasta anrettes pænt oven på.
tilføjet af sanessa
Mange tak FB
Han skal da lige have en hilsen ;o)
tilføjet af sanessa
tak For det Mummi
Hilsen skal han have den gæve gut ;o)
tilføjet af naturelsker
Why.king den lækre sømand
skal der fra mig lyde et kæmpe (forsinket) tillykke.
Knus til Why.king