9tilføjet af

Har Why.King haft fødselsdag?

http://profil.sol.dk/Why.King
Han plejer at være 26 ikke?
Den gæve sømand er ude at sejle...hvis nogen kan bekræfte at han er fyld år på de syv have, så må han bare have et kæmpe tillykke fanfare og espalier, når han viser sig her igen.
Såvidt jeg ved skal han tilbringe julen på søen.
tilføjet af

og hvad er det så

lige det kommer os ved hvad han har og ikke har. du får det til at lyde som om du kender manden skide godt..... og det gør du jo så ikke når du skal bruge hjælp til at finde ud af om han har haft fødselsdag
tilføjet af

Jo jo...

- Det er ganske vist Maria..!!
Fra pålidelig kilde ved jeg AT han både skulle holde føs´da, jul og nytår på de syv have <;o))
God morgen, smil og dejlig dag fra
/Mummi
tilføjet af

Hvorfor spørger du ikke i jeres fælles klub?

De må da vide det bedre.
mangler du opmærksomhed?
tilføjet af

Han blev 27 år den 18. december

Hip Hip Hurra det den gæve sømand C",)
*FB*
tilføjet af

Bouillabaisse med rødfisk og havkat

Ingredienser:
250    g.   rødfiskefilet uden skind
250    g.   havkatfilet uden skind
1       løg
2       gulerødder
1-2       porrer
¼       knoldselleri
1-2    fed   hvidløg
1    spsk.   olie
2    kviste   timian
1    spsk.   tomatpuré
1½    l.   fiskebouillon
       salt
       peber
       
Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flutes og aïoli.
tilføjet af

Meunierestegt havkat serveret med asparges fettucine balsamico og estragonfløde

ngredienser:
600 g. havkat i filet       
½ dl. Rugmel       
100 g. smør       
300 g. god frisk fettucine naturel       
12 stk. ”tykke” grønne asparges       
1 dl. Balsamico       
1 tsk. honning       
1 dl piskefløde       
3 kviste estragon       
salt og peber       
       
       Fisken skæres i 4 ensartede stykker, krydres med salt og peber, og vendes i rugmel. Fiskestykkerne steges flot gyldne i smør. De grønne asparges skæres til i bunden, således at det træede stykke fjernes, hovederne skæres af og aspargesene ”skrælles” i tynde strimler med en tyndskræller.
Balsamico koges ned med honning til en ”tyk” sauce. Fettucinen koges efter anvisningen på pakken i letsaltet vand, det sidste minut af kogetiden, koges aspargeshovederne med. I en tykbundet gryde koges piskefløden op, pastaen dryppes af og kommes i fløden med de tynde aspargesstrimler og fint hakket estragon, der smages til med salt og peber.
På 4 varme tallerkener tegnes nogle tynde streger med balsamico, fisk og pasta anrettes pænt oven på.
tilføjet af

Mange tak FB

Han skal da lige have en hilsen ;o)
tilføjet af

tak For det Mummi

Hilsen skal han have den gæve gut ;o)
tilføjet af

Why.king den lækre sømand

skal der fra mig lyde et kæmpe (forsinket) tillykke.
Knus til Why.king
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.