Min kæreste og jeg bor ikke sammen og har lavet den ordning, at vi spiser sammen nogle gange om ugen.
Denne gang skal vi lave hornfisk.
Det er ikke så ofte vi laver fisk og hornfisk er første gang. Er der derfor nogen herinde, som kender en nem opskrift/tilberedning af hornfisk?
På forhånd rigtig mange tak🙂
tilføjet af blakkie
prøv dog...
at google en opskrift
tilføjet af Anonym
Prøv
Ja, jeg ved heller ikke noget, og jeg gider ikke engang at svare.
tilføjet af endnu en anonym
hvorfor ...
skriver du så😃
tilføjet af Fisk
Hornfisk
Få fiskehandleren til at skære hornfisken ud i fileter. Læg hakket persille på fileterne, og rul dem sammen. Luk dem med bomuldssnor beregnet til fødevarer, kan bl.a. fås i Irma. Steg hornfisken i ovnen, gerne i en smurt og varmefast glassdkål med låg.
Kan evt. laves i en gryde. Husk salt og peber.
tilføjet af Trådstarter
Rolig nu
Jeg tænkte det kunne være rart med nogle personlige anbefalinger. Indlægget var ikke ment som en chikane
tilføjet af tofly
jeg tror
at den mest almindelige opskrift er at panere dem-i mel tror jeg det er... tilsat salt og peber. Ved ikke om man vender dem i æg først, men du kan jo prøve dig frem. Og så kogte kartofler og persillesovs til... heh... lyder faktisk ikke dårligt..måske med en citronskive ved?
tilføjet af pouljoergensen
Ja!, nu er det vel forsent?, men
Du kan lave dem som "stegte ål", panere dem og stege dem, men "hornfisk" er en "tør" fisk, en meget mager fisk, lavet rigtigt er det en rigtig lækker spise, også er der EN kæmpe fordel ved "fisken", man kan se benene!, de er grønne.
Man kan også lave hornfisk i gelè, det er MEGET lækkert som pålæg, jeg har engang prøvet at "ryge" hornfisk, det er den for "tør" til,(syndtes jeg), hornfisk er en sund og god fisk, ikke en "fed" fisk.
Du kan også "dampe" fisken, hvis du skærer den i passendene stykker, (10Cm) længte, og pakker dem ind i folie, med kryderier og citron skiver, også lækkert, men de skal ikke havde ret længe, vigtigt!, "nye" kartofler, og en lægger sovs til, med grønsager og lidt hvidvin, som også kan bruges i stegningen/kogningen, MUM, har i forresten for mange, så skal i bare sige til!, så er jeg aftager til nogle.
Held og lykke med det, jeg er "misunderlig" på jer.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen