Hejsa
Jeg lider af æseløre på fingerne.. synes aldrig jeg kan slippe helt af med dem, og det er rent ud sagt pisse træls. så vil høre om der er nogen der kender et godt fif til hvad man kan gøre??
tilføjet af tofly
lidt hjælp
jeg er nok ikke den eneste der vil bede dig forklare hvad "øseløre" på fingrene er.
Jeg kender "æseløre" i bøger, men har ALDRIG hørt om det på fingrene
tilføjet af BAnna Joe
æseløre på fingerne??????
Hvad er så lige det om man må spørge.
tilføjet af feodora
hehe..
det troede jeg man kaldte dem, har jeg altid gjort. hehe ;)
ved ikke hvad det ellers lige kan hedde.. men det er hud der flapper ud der ved neglene og så svier det helt vildt når man laver mad med syrlige ting (jeg arbejder i et køkken til hverdag, derfor det i mit tilfælde er lidt et stort problem)
Håber i ved hvad jeg mener nu... og kunne godt tænke mig at høre hvad andre kalder det? :)
tilføjet af ........
..........
neglerod???
tilføjet af .........
........
neglerod ??
hmmm..hand and nail cremen er rigitg god..., men hvis du har det hele tiden??hmm...du må spørge din læge..,med mindre en sjæl herinde ved noget..kunne da sgatens forestille mig at der var fandtes noget man kunne smøre med..
tilføjet af dukkedrengen
Kender den lidelse har det selv
det er udtørring af huden omkring neglene og det er hamrende irriterende.
Nå til sagen:
Lige før du lægger dig til at sove kan du smøre dine hænder rigeligt med almindelig vaseline, tag et par handskar på så ikke dit sengetøj bliver fedtet, vask dine hænder igen næste morgen før du går på arbjede og gentag behandlingen et par gange til huden omkring neglene er blød og smidig, så kan det hele op, men så længe du arbejder med noget som udtørrer dine hænder vil det vedblive at komme, så en eller to gange om ugen med vaseline vil helt sikkert hjæelpe på problemet.
Det med forskellige cremer er ikke tilrådeligt når man arbejder i et køkken, parfumen i de cremer afsætter smag i den mad man tilbereder og på service hvis man er opvasker.
Har du tænkt på at bruge tynde handsker under arbejdet, det er der mange der gør nu om dage, også i storkøkner.
Hilsen ham med dukkerne http://www.dukkehuset.eu