Er det Oskar, Mathilde eller hvad?
MVH. Bimmer ILP
tilføjet af Bimmer ILP
Vil du have et kursus i madlavning?
Oskar laver udmærkede fond til sauce, så
de kunne være et godt bud. Jeg har også
hørt godt om Jensens Bøfhus sauce.
Den bedste sauce laves naturligvis af dig
selv, og det er ikke svært!
tilføjet af Escoffier
Det er den færdige sauce....
- den der er lavet selv - næsten lige så hurtigt som at slaske en gang kartoffelstivelse, salt, skummetmælkspulver og magarine sammen i en kasserolle..
- hvis du ikke har noget at lave saucen af/på - så er det enten fordi det er noget der ikke trænger til sauce alligevel - eller også er det noget der ikke er værd at æde....
😉
tilføjet af Anonym DF
Jensens Bøfhus
Jensens Bøfhus klart den bedste!!!
tilføjet af Bimmer ILP
Din egen sovs er den bedste
Jensens Bøfhus er en god erstatning. 😃
tilføjet af Bimmer ILP
Er hun ikke sød
Hun er god i sengen, men kan ikke lave mad. 😉
tilføjet af Frk. Jensen
Jensens Bøfhus sauce
er gode, og kan købes i de fleste supermarkedere. Jeg kan bedst lide Whiskysauce, Favoritsauce eller bearnaisesovs. Der er også nogle andre varianter, men kan ikke lige huske dem.
Til pastaretter synes jeg også at Dolmio tomatsaucer er gode.
tilføjet af sauceren
du har ikke læst bogen
om den berømte jyske kok escoffier, som var køkkenchef på uggelhuse kro, og amerikalinien.
man kan ikke blande kartoffelmel med margarine.
alle købesauce er lavet af det samme brækkelse, slagteriaffald og gamle fisk, og tilsat falske aromastoffer.