Hvor har de suppetryner?
Jeg har let byen tynd efter en slagter der forhandler suppetryner. I min barndom havde de dem hos enhver slagter.
Jeg har prøvet at bruge skank istedet, men det er ikke helt det samme.
Er der nogle der ved hvor de forhandles.
Det er denne suppe jeg plejer at lave, jeg ved ikke hvad den hedder, men min mor lavede den ofte og hun kaldte den festsuppe.
Ingredienser:
2 grisetryner
1 porre
2 gulerødder
2 persillerødder
1/4 selleri
100 g. små løg (evt. skalotte)
200 g. små pillekartofler
1 lille bdt. persille
Krydderpose:
1 kvist. timian
2 laurbærblade
10 sorte peberkorn
1 nellike
salt
peber
Koges i 2 timer.
Suppen filtreres, trynerne gemmes, resten kasseres. Trynerne pilles i små stykker og kommes i suppen. Serveres med rugbrødsskiver.
Jeg har prøvet at bruge skank istedet, men det er ikke helt det samme.
Er der nogle der ved hvor de forhandles.
Det er denne suppe jeg plejer at lave, jeg ved ikke hvad den hedder, men min mor lavede den ofte og hun kaldte den festsuppe.
Ingredienser:
2 grisetryner
1 porre
2 gulerødder
2 persillerødder
1/4 selleri
100 g. små løg (evt. skalotte)
200 g. små pillekartofler
1 lille bdt. persille
Krydderpose:
1 kvist. timian
2 laurbærblade
10 sorte peberkorn
1 nellike
salt
peber
Koges i 2 timer.
Suppen filtreres, trynerne gemmes, resten kasseres. Trynerne pilles i små stykker og kommes i suppen. Serveres med rugbrødsskiver.