3tilføjet af

Kalvekoteletter

Ingredienser:
Kalvekoteletter
Porer
Løg
Svampe
Fløde
Gorgonzola
Hvidvin
Spinatpasta
Fremgangsmåde:
Koteletter brunes og tages af panden. Løg og porer svitses nu hurtigt. Kommes i et ildfast fad og koteletterne ovenpå.
Nu steges champignon i en gryde, lidt hvidvin hæles i og reduceres lidt. Derefter kommmes fløden i og smuldret gorgonzola. krydes.
Nu hæles det i fadet og får 10 min ved 200c i ovnen.
Frisk spinat pasta dertil.
Det er VIRKELIGT godt.
Velbekom.
tilføjet af

Jeg hader den slags mennesker....

...der åbenbart tror at vi andre er synske og kan regne ud, hvilke mængder af de forskellige ting, der skal i.
tilføjet af

LOL

Hader er et voldsomt ord, meen jeg giver dig ret i at det er irriterende -
Brug tingene med løs hånd, eller efter fornemmelse ;D siger eksperterne, men det er også dem, som har prøvet det før mange gange -
God aften til dig
guller
tilføjet af

Her:

Til 2 personer skal du bruge:
15 kg kalvekoteletter!
21 porer
10 store løg
7 kg svamp
1,5 gorgonzola
10 liter fløde
5 flasker hvidvin
1 enkelt pakke spinat pasta!
Velbekom og god bedring!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.