Kalvekoteletter
Ingredienser:
Kalvekoteletter
Porer
Løg
Svampe
Fløde
Gorgonzola
Hvidvin
Spinatpasta
Fremgangsmåde:
Koteletter brunes og tages af panden. Løg og porer svitses nu hurtigt. Kommes i et ildfast fad og koteletterne ovenpå.
Nu steges champignon i en gryde, lidt hvidvin hæles i og reduceres lidt. Derefter kommmes fløden i og smuldret gorgonzola. krydes.
Nu hæles det i fadet og får 10 min ved 200c i ovnen.
Frisk spinat pasta dertil.
Det er VIRKELIGT godt.
Velbekom.
Kalvekoteletter
Porer
Løg
Svampe
Fløde
Gorgonzola
Hvidvin
Spinatpasta
Fremgangsmåde:
Koteletter brunes og tages af panden. Løg og porer svitses nu hurtigt. Kommes i et ildfast fad og koteletterne ovenpå.
Nu steges champignon i en gryde, lidt hvidvin hæles i og reduceres lidt. Derefter kommmes fløden i og smuldret gorgonzola. krydes.
Nu hæles det i fadet og får 10 min ved 200c i ovnen.
Frisk spinat pasta dertil.
Det er VIRKELIGT godt.
Velbekom.