Forrige sommer var jeg på den græske ø Samos, og fik der en dressing som bare var ... muuuums.
Den blev typisk serveret til rejesalat, og jeg er sikker på at den var hjemmelavet, for den smagte ikke helt ens hver gang.
Jeg har søgt på nettet efter denne dressing, for den vare altså så god at jeg kunne spise den alene med en ske, selvom det nok ikke lige er det bedste for figuren ;)
Har du måske en ide om hvilken dressing det er, og kender du til opskriften?
tilføjet af frede-rikke
måske
måske en slags thousand island dressing, eller see food dressing?
Creme Fraise rørt op med ketchup, hvidløg, salt peber, vand indtil den har den rette konsistens.
Måske creme fraise, citron, dild, salt peber og vand???
Nærmer vi os, tror du??? Du må vide lidt mere , farve,krydderier???
tilføjet af stig-eriksen
Det var ikke...
...tzatziki du fik (agurker i yoghurt) ?
Uhmmm det smager lækkert !
tilføjet af lala
Jeg tror at du er på rette spor
for dressingen var svagt rødlig, og uden synlige krydderurter.
Jeg tror at der kan have været lidt citron i den, men det er rent gæt.
tilføjet af lala
Nej det var det ikke
for jeg kender godt tzatziki, og du har ret i at det bare smager skønt :)
tilføjet af dorothea
taramosalada?
kunne være mit bud... en salat/dressing - som godt kan spises med brød alene - lavet på fiskerogn (ofte røde rogn - en art "kaviar"), løg, citron... lidt "tyk" - smager skønt! - men prøv dog at gå på en græsk restaurant - dem er der heldigvis masser af efterhånden herhjemme
tilføjet af frede-rikke
thousand island dressing
Var der hvidløg i? Var den lidt stærk? Sødlig?
tilføjet af 123
dressing
dressing til rejer er normalt med
½ dl. kvark,1½ cremefraise,lidt 1 tsk sennup,4 tsk.ketchup,salt,peber,paprika og lidt citron.
den går man normalt galt af til fisk.
tilføjet af lala
Der var ikke
hvidløg i, og den var lidt stærk i det...
tilføjet af Ecolab unplogged
Okay
Jamen så er det en slags thousand island dressing. Det vil sige du skal bruge creme fraise rørt op med lidt ketchup. Lidt salt og peber, evt lidt citronsaft, lidt chilli....det røde, stærke krydderi, og evt lidt mayonnaise for at gøre den cremet og lind. Du kan også bruge A 38 til at "tynde" den med ellers vand, når smagen er hjemme. Prøv dig lidt frem. Vær forsigtig med chillien og citronsaften.
Bon appetite
tilføjet af lala
Tusind tak:)
for det, og jeg vil helt sikkert prøve det af, for den dressing var da for lækker.
tilføjet af Vil du oprette en debatprofil?
Nok ikke Creme Fraiche i Grækenland
Der bruger man gerne Græsk Yoghurt, der er drænet og tyk og lækker. Måske en blanding. Smag dig frem, og husk at skrive en invitation til os allesammen så vi kan komme og smage resultatet.....