gerne med en boulion terning ( sikkert ikke stavet rigitg)
tilføjet af Pølsen
Det kan...
...man da sagtens, det vil nok bare ikke rigtig have nogen effekt.....derimod kan man, når den er kogt vende den i lidt mel med det ønskede krydderi blandet i og til sidst stege den på panden....det giver et godt resultat... :)
tilføjet af Phusker
Kog den med krydderier
Jeg "plejer" at koge den i vand med en Maggie terning i, og eventuelt et laurbær blad hvis det skal være ekstra fint.
tilføjet af jetpost
Selvfølgelig
kan du det..Du kan da komme hvad som helst på før den koges, det er da op til dig...
tilføjet af sussey
medisterpølse
Hvorfor koger du en medisterpølse? Du kan da bare stege den på panden og komme de krydderier på du har lyst til. Om det hjælper at krydre sådan en,det ved jeg ikke.
tilføjet af dulkis
Det gør man fordi den ikke skal blive tør
- og derforuden får man suppe til sovsen. Det står i Frk. Jensens kogebog.
tilføjet af Duksepigen
Det bedste resultat opnås
ved at koge dem med nogle hele peberkorn og laurbærblade.
Når den er kogt ridser du de udskårne pølsestykker på skrå og triller dem i den krydderiblanding du vil have de skal smage af og bruner dem så på panden.