2tilføjet af

Kinesisk nytår

Skal lave asiatisk mad på fredag til gæster og vil gerne høre om nogle skulle have forslag til hvad jeg kan servere at drikke til de forskellige retter jeg skal lave.
Vi skal have en let nuddel/kyllingesuppe dernæst dybstegt svinekød m. grøntsager og ris, og friturestegte rejer til sidst.
Mangler en dessert men det håber jeg at jeg finder, ellers bliver det lidt frisk frugt.
Tak for hjælpen
hilsen
Kogekonen
tilføjet af

En super lækker frugtsalat

Her er en opskrift på en super lækker frugtsalat jeg tror den vil passe godt som afslutning på de andre retter.
http://hotstart.dk/Opskrifter/ViewRecipie.aspx?id=107
tilføjet af

Forslag

I nordkina er det almindeligt med frisk frugt efter "hoved"-retterne.
Normalt drikker man øl og risvin til.
Brug rigeligt med 5-spice powder, ingefær og hvidløg til retterne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.