6tilføjet af

Kærnemælken skiller

Min mor sagde altid at man sku passe på ikke kærmemælken skildte,når man lavede pærevælling.
Men man kan da ikke koge kærnemælk, uden man hele tiden ser den "skille sig ad"...
Det er jeg lidt forvirret over.
tilføjet af

Nok held

Det er syren i frugten der får mælken til at skille.
tilføjet af

Nej, det sker inden

jeg hælder pærerne i...
tilføjet af

Jeg står af tråden

😖
tilføjet af

Lige præcis

Du sagde selv ordet. KOGE. Det skal varmes langsomt op TIL kogepunktet, men det må ikke koge.
tilføjet af

Tror du har lavet samme fejl som i primitive lande

hvor man ikke evner at brygge kaffen lige under kogepunktet, men koger den.
tilføjet af

Nå, sådan...

så det skal altså nærmest kun lige varmes op...
Tak for svaret! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.