Lav din egen Mælk
Gør-det-selv kategorien er ikke en jeg har beskæftiget mig så meget med, men jeg synes det er på tide at springe i den dybe ende af dette forum, så here goes.
Jeg vil give et par tips til, hvordan man laver sin egen mælk.
Du tænker måske: "Det er da kun hunkønsvæsner, der kan lave mælk". Men nej!
Du skal bruge:
En sok
20 sekunder
Sådan gør-man-det-selv:
Man lægger sig fladt ned på ryggen og lyner bukserne ned. Sørg for, at du har sokken inden for rækkevidde. Så tænker man på noget frækt, og begynder at malke sig selv. Et øjeblik efter, kommer der en slags tyk mælk ud, som man skal indfange i sokken.
Mælken smager lidt salt, men hvis man sier den med sokken, bliver salten tilbage og man er efterladt med frisk og god mælk.
Advarsel:
Hvis du laver mælk for tit, kan du miste synet, eller andre mennesker kan miste respekten for dig. Især hvis du drikker din egen mælk.
Bonus:
Man kan lave mælk i flere smagsvarianter, f.eks. ananas eller asparges.
Så skal man spise ananas eller asparges i et par dage, inden malkningen begynder.
Jeg vil give et par tips til, hvordan man laver sin egen mælk.
Du tænker måske: "Det er da kun hunkønsvæsner, der kan lave mælk". Men nej!
Du skal bruge:
En sok
20 sekunder
Sådan gør-man-det-selv:
Man lægger sig fladt ned på ryggen og lyner bukserne ned. Sørg for, at du har sokken inden for rækkevidde. Så tænker man på noget frækt, og begynder at malke sig selv. Et øjeblik efter, kommer der en slags tyk mælk ud, som man skal indfange i sokken.
Mælken smager lidt salt, men hvis man sier den med sokken, bliver salten tilbage og man er efterladt med frisk og god mælk.
Advarsel:
Hvis du laver mælk for tit, kan du miste synet, eller andre mennesker kan miste respekten for dig. Især hvis du drikker din egen mælk.
Bonus:
Man kan lave mælk i flere smagsvarianter, f.eks. ananas eller asparges.
Så skal man spise ananas eller asparges i et par dage, inden malkningen begynder.