Løgsuppe - billigere kan det ikke gøres
4 personer:
Varm ovnen op på 200 grader.
5 stor løg skæres i ringe, samtidig smeltes 100g margarine i en gryde (5 liters)
Lad løgene blive klare i gryden - endelig ikke brune.
Tilsæt 2 grydeskefuld mel og rør det sammen til en "bolle" spæd med vand med et oplæst maggiterning/grænsagsterning eller kødkraft.
Der skal ialt tilsættes 2-2½ l vand alt afhængig af hvor "legeret" en suppe man ønsker. Smag til med salt og evt hvid peber.
Mens suppen står og småkoger lægges 4 toastbrød med hver en skive ost i ovne til osten er smeltet
Suppen serveres i tallerkener med en ostetoast i.
Varm ovnen op på 200 grader.
5 stor løg skæres i ringe, samtidig smeltes 100g margarine i en gryde (5 liters)
Lad løgene blive klare i gryden - endelig ikke brune.
Tilsæt 2 grydeskefuld mel og rør det sammen til en "bolle" spæd med vand med et oplæst maggiterning/grænsagsterning eller kødkraft.
Der skal ialt tilsættes 2-2½ l vand alt afhængig af hvor "legeret" en suppe man ønsker. Smag til med salt og evt hvid peber.
Mens suppen står og småkoger lægges 4 toastbrød med hver en skive ost i ovne til osten er smeltet
Suppen serveres i tallerkener med en ostetoast i.