Oversætning af opskrift på Buttercream Icing ?????
Hvad betyder shortening når man skal bruge det i en opskrift som er engelsk på glasur
Sådan står det i opskriften:
½ cup solid vegatable shortening
(dl)
Og hvad betyder stifed confectioner's sugar
Har prøvet på googles oversæt...
Hjælp!
tilføjet af Mrs.slide
Oversættelsen til kageopskrift.
½ cup solid vegatable shortening: vil gætte på at det er usaltet smør, svinefedt eller margarine.
sifted confectioners sugar: er garanteret flormelis....
Er det til en opskrift på cup cakes,hvor det skal bruges frosting ?
tilføjet af Anonym
Mja
Ja, jeg vil også mene at margarine og flormelis er det der kommer tættest på. I hvert fald kommer du ikke galt i byen hvis du bruger det.
tilføjet af Phusker
Vegetable shortening
er bare en eller anden form for vegetabilsk fedt, f.eks smør eller margarine, og at den er solid, betyder bare at den er i fast form ved stuetemperatur, og dermed ikke er en olie: http://en.wikipedia.org/wiki/Shortening
Sifted sugar er direkte oversat sigtet sukker, så det må være flormelis.
tilføjet af anonym
smør/margerine
jeg vil ikke anbefale dig at putte margerine i din frosting! (usaltet!) smør er meget bedre 🙂