Chokoladesauce??
Til vaniljekogte pærer.
Nogen der kender en opskrift på chokoladesauce, eller skal man smelte mad-mørk-chokolade dertil og hvordan gør man det?
Vaniljekogte pærer, bare for en ordens skyld:
4 store pærer
1 stang vanilje
150 g sukker
1. skræl pærerne, lad stilken sidde tilbage.
2. kom pærerne i en lille gryde og dæk dem lige akkurat med vand.
3. skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og kom begge i vandet.
4. tilsæt sukker og lad vandet koge op. Skru ned til svag varme. Kogetiden afhænger af, hvor store og modne pærerne er. Tjek op på dem efter 15 min. Sluk for blusset, når pærerne er næsten møre og lad dem trække færdige i kogevandet.
Hæld/server over dem med chokoladesauce en klump vaniljeis og en skefuld flødeskum.
Skær bunden af pærerne, så de bliver flade og kan stå på tallerken.
Serveres lun som kold.
;) Pærerne
Nogen der kender en opskrift på chokoladesauce, eller skal man smelte mad-mørk-chokolade dertil og hvordan gør man det?
Vaniljekogte pærer, bare for en ordens skyld:
4 store pærer
1 stang vanilje
150 g sukker
1. skræl pærerne, lad stilken sidde tilbage.
2. kom pærerne i en lille gryde og dæk dem lige akkurat med vand.
3. skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og kom begge i vandet.
4. tilsæt sukker og lad vandet koge op. Skru ned til svag varme. Kogetiden afhænger af, hvor store og modne pærerne er. Tjek op på dem efter 15 min. Sluk for blusset, når pærerne er næsten møre og lad dem trække færdige i kogevandet.
Hæld/server over dem med chokoladesauce en klump vaniljeis og en skefuld flødeskum.
Skær bunden af pærerne, så de bliver flade og kan stå på tallerken.
Serveres lun som kold.
;) Pærerne