og derefter koge den.
Men hvad koster en hummer? Og er der nogle, der sidder inde med en god opskrift?
Vi vil gerne have en fløde / hvidvinssauce til og efter frisk pasta og lidt...
tilføjet af jetpost
Dyreplageri
man slår den ihjel ved at komme den i kogende vand.
tilføjet af Le Figaro
Det var dog for humant
En hummer smager bedst, når den koges frisk, dvs. levende. Jeg var selv sidste efterår på en af de utallige fiskerestauranter i Nice, hvor dyreværnsfolk endnu ikke har rettet deres klamme hånd mod. Det er en oplevelse.
Her er en opskrift på frisk hummer au naturale: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=12677
Ellers kan jeg anbefale den hvidvinsdampet gerne i en tør, ikke sød hvidvin og med et nip dild til.
tilføjet af renbo
+++
Det er som tideligere beskrevet ikk dyreplageri at komme hummeren i kogende vand. Det er den hurtigste måde at aflive dem på. Vandet skal være spilkogende når man smider hummeren i, den er død i det øjeblik den rammer vandet. Det er i øvrigt også den måde man afliver danske krebs på, eller hvis du bliver træt af dine akvariefisk er det også den bedste måde.
tilføjet af jetpost
Skrev ikke
at det er dyrplageri at komme den i kogende, men at alt andet er dyreplageri...
tilføjet af 000
er det målt ? undersøgt
ved du da ikke 100 %
du har fået det af vide/læst det osv
Men du har da ikke haft elektroder på en hummer
al den gamle overleveret "viden" viser sig ofte at være forkert.
tilføjet af 000
du svarer i øst
når der spørges i vest
godav mand økseskaft
det er jo ikke nyt med dig mocafe
tilføjet af 000
nej det skrev du ikke
ikke at alt ander er, kloge !!!
tilføjet af jetpost
Når du kan
begynde at gøre dig forståelig ud i det skriftlige, så kan du vende tilbage.