0tilføjet af

POISONS That Are Killing You!!

http://www.youtube.com/watch?v=rBUGVkmmwbk&playnext=1&list=PL311A50BAC16C5C96&feature=results_main
" Pesticider og antibiotika i fødevarer har østrogenvirkning (xenoøstrogener) og direkte indflydelse på både bryst- og prostatakræft. Tilsætningsstoffer til madvarer som f.eks. BHS, BHT, Rødt farvestof nr. 3, Blåt nr. 2, Grønt nr. 3, Citrusrødt nr. 2, propylgallat og sodiumnitrit er alle medvirkende årsager til kræftsygdomme. Udpining af jorden i landbrugsegnene har gjort maden ernæringsmæssigt "hul" - ofte er næringsindholdsangivelsen ren facade. Siden syntetisk gødning blev introduceret, er proteinindholdet i grønsagsfibre faldet med 50%! Så det siger sig selv, at jeg anbefaler økologisk og biodynamisk dyrkede grønsager.
Man kan tale i timevis om de giftstoffer, der findes i vores små hjem. Formaldehydgas står højt på listen over de mest almindelige giftstoffer i hjemmet - fordi gulvtæpper og mange almindelige byggematerialer afgiver disse gasser til luften. Mit hjem er ikke længere mit slot - det er snarere min nemesis og ikke det, der beskytter os mod en farlig omverden. Du kan ikke gemme dig…
Når man så tager alle disse giftstoffer og deres forekomst i betragtning, ja, så er spørgsmålet ikke længere: "Hvorfor får en tredjedel af os kræft?" men snarere: "Hvorfor får kun en tredjedel af os kræft?" Uanset hvad vi ellers gør, så vil kræftepidemien ikke forsvinde, før vi får ryddet op i miljøet. Hvis vi forbedrer vores evne til at fjerne giftstofferne, kan vi måske hjælpe nogle kræftpatienter tilbage til et godt helbred. Vitalt for denne afgiftning er antioxidanter som E-vitamin og selen. Dr. Larry C. Clark har gennemført en forebyggende undersøgelse på dette område og rapporterer, at selenbehandling gav en 63% nedgang i antallet af tilfælde af prostatakræft"
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=4011/sprog=1/grp=9/menu=7/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.