Rådhuspandekager.
I dagens anledning.
Det er dansk. Det er dejligt. Og den skal have på alle kontakter.
Vores dejlige Håndbolddrenge gjorde det, alle de andre hold drømte om.
Så mangler du inspiration til dagens hygge, så er der et godt tip her.
Rådhuspandekager
Antal personer: 20 stk. > Retten er: Pandekager > Højtid: > Efter velfortjente EM GULD Medaljer selvfølgelig. > Oprindelsesland: Danmark.
Ingredienser:
Dej:
1 tsk. sukker
1/4 tsk. salt
125 g. hvedemel
2 dl. øl
1 1/4 dl. mælk
4 æg
2 spsk. olie
Creme:
1 æg
1 spsk. sukker
1 spsk. mel
2 dl. fløde eller mælk
1/4 tsk. vanillesukker
1 spsk. dessertvin
Pynt:
abrikosmos
Pandekagerne:
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk. Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter. Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør.
Creme:
Æg, sukker, mel og fløde piskes sammen i en gryde og får et opkog. Vanillesukker og vin tilsættes. Cremen afkøles.
Hver pandekage rulles sammen om 1 spsk. creme og pyntes med en stribe abrikosmos.
Velbekomme og STORTTTTTTTT TILLYKKEEEEEEEEEEEEEE DRENGE
Det er dansk. Det er dejligt. Og den skal have på alle kontakter.
Vores dejlige Håndbolddrenge gjorde det, alle de andre hold drømte om.
Så mangler du inspiration til dagens hygge, så er der et godt tip her.
Rådhuspandekager
Antal personer: 20 stk. > Retten er: Pandekager > Højtid: > Efter velfortjente EM GULD Medaljer selvfølgelig. > Oprindelsesland: Danmark.
Ingredienser:
Dej:
1 tsk. sukker
1/4 tsk. salt
125 g. hvedemel
2 dl. øl
1 1/4 dl. mælk
4 æg
2 spsk. olie
Creme:
1 æg
1 spsk. sukker
1 spsk. mel
2 dl. fløde eller mælk
1/4 tsk. vanillesukker
1 spsk. dessertvin
Pynt:
abrikosmos
Pandekagerne:
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk. Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter. Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør.
Creme:
Æg, sukker, mel og fløde piskes sammen i en gryde og får et opkog. Vanillesukker og vin tilsættes. Cremen afkøles.
Hver pandekage rulles sammen om 1 spsk. creme og pyntes med en stribe abrikosmos.
Velbekomme og STORTTTTTTTT TILLYKKEEEEEEEEEEEEEE DRENGE