Santa Teresa rom med budding
Du skal bruge følgende ingredienser til opskrift på Rom med budding.
8æg - Sukker - Mælk - Husblas - Santa Teresa rom
Så er det bare at komme i gang:
Du finder 8 Æggeblommer (gem hviderne) og de røres med 6 Spiseskefulde sukker.
6 pægle Mælk (en pælge svarer til en fjerdedel af 0,9661 liter) nå men den varmes stille og roligt til den koger, og hæld så lidt i ad gangen imens du rører op i de rørte aggeblommer.
Ser du når det hele er omrørt, hældes det atter i op i gryden, sættes over svag varme (smålunken) og omrøres med 16 à 20 plader husblas indtil denne er fuldstændig opløst, hvilket vil sige du ikke kan se noget blas, og husk lige det ikke må koge. Det hældes op og røres til det er afsvalet.
Derefter kommes l pægl (er pælge er stadig en fjerdedel af 0,9661 liter) Santa Teresa Rom i og til sidst de stift piskede æggehvider. Du rører stadig, indtil det tykner og næsten er koldt, da husblasen ellers let vil synke til bunds i formen.
Serveres kold, omvendt på et fad eller også i glasskål eventuelt med saftsauce.
Kan du ikke li' det, så gi' katten det. Er den mere til Pussi eller Whiskas hælder du det ned i en pose, slår en knude og fifler det ind i naboens postkasse/sprække. Efter endt mission drikker du resten af rommen.
*FB*
8æg - Sukker - Mælk - Husblas - Santa Teresa rom
Så er det bare at komme i gang:
Du finder 8 Æggeblommer (gem hviderne) og de røres med 6 Spiseskefulde sukker.
6 pægle Mælk (en pælge svarer til en fjerdedel af 0,9661 liter) nå men den varmes stille og roligt til den koger, og hæld så lidt i ad gangen imens du rører op i de rørte aggeblommer.
Ser du når det hele er omrørt, hældes det atter i op i gryden, sættes over svag varme (smålunken) og omrøres med 16 à 20 plader husblas indtil denne er fuldstændig opløst, hvilket vil sige du ikke kan se noget blas, og husk lige det ikke må koge. Det hældes op og røres til det er afsvalet.
Derefter kommes l pægl (er pælge er stadig en fjerdedel af 0,9661 liter) Santa Teresa Rom i og til sidst de stift piskede æggehvider. Du rører stadig, indtil det tykner og næsten er koldt, da husblasen ellers let vil synke til bunds i formen.
Serveres kold, omvendt på et fad eller også i glasskål eventuelt med saftsauce.
Kan du ikke li' det, så gi' katten det. Er den mere til Pussi eller Whiskas hælder du det ned i en pose, slår en knude og fifler det ind i naboens postkasse/sprække. Efter endt mission drikker du resten af rommen.
*FB*