Jeg skal lave mad til en vegetar og en der er på slankekur.. hovedretten er forholdsvis nem at finde på, da de begge spiser fjerkræ og fisk. Men jeg har problemer med at finde på en forret. Det skal være nemt, smage godt, og se godt ud. Der må dog ikke være laks i.
Er der nogen der har en god ide???
tilføjet af Nela
Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum
Ingredienser (4 personer)
8 friske lasagneplader (350 g)
500 g ricottaost
1 kg frisk spinat
1 bundt frisk basilikum
salt og peber
BECHAMELSAUCE:
2 spsk smør
2 spsk mel
5 dl mælk
revet muskatnød
salt og peber
ENDVIDERE:
100 g revet picorinoost eller emmentalerost
Hvorfor laver du ikke en god gammeldaws rejecocktail til forret, total firser-pyntet i høje dessert- eller vinglas. Retro er et hit for tiden, så bare gi den hele armen.
De kan sagtens begge to være med, hvis du vælger at bytte den fede hvide dressing ud med en lettere en af slagsen, fx lavet af kvark eller fromage frais. Bare find en hel almindelig opskrift.
Velbekomme