min mor siger at jeg ikke må varme noget i mikro ovnen mere end en gang. Det forstår jeg ikke og hun bliver bare irriteret når jeg spørger hvorfor og siger at jeg bare skal høre. Hun ved det sikkert ikke engang selv. Hun er meget bange for baketerier og den slags. Er det noget med det?
tilføjet af fruppe
Ikke kun mikrobølger
Beklager, Din mor har ret.
Bakterier udvikler sig indtil man kommer op over ca. 70 grader, har Du så opvarmet en gang (direkte fra fryseren) og enkelte overlever formerer de sig under afkølingen, og så har Du et problem. Dog bliver man ikke syg af alle bakterier, hvis man har et normalt godt helbred sker der intet.
Men fisk og kylling skal Du være ekstra forsigtig med, får Du den mindste mistanke er det ned i skraldespanden.
Derudover smager 2 x opvarmet mad ikke særlig godt selv om det ikke fejler noget.
God køkkenhygiejne er også sundt. Hvis Du en dag skærer råt kød ud må Du ikke bruge den samme kniv og skærebræt til salat før grejet er vasket af.