- er de da fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde i detajlhandlen? Oksefars på tilbud i dag søndag 12-18% FEDT. 500 g, 10 kroner. Jo tak!!! Hvem spiser oksefars med så meget fedt? Hvorfor overhovedet reklamere med at man har sådan et produkt i butikken?
- Hvilken fedtprocent bruger I normalt?
tilføjet af Fedekalv
Fedt, mand...!
Ja, og det er endda ikke engang sikkert at den angivne fedtprocent passer...
Slagterbranchen er lige så rådden som alle de andre - især butiksslagtere i supermarkeder er utroligt 'kreative' -
- det gælder bare om at få lortet ud af døren, kunderne kommer nok tilbage alligevel - og gør de IKKE, så kan han da også være ligeglad... http://www.bt.dk/nyheder/kaempe-svindel-i-slagte-kaede
- der indkøbes gerne halvråddent kød - af ukendt oprindelse... yydrk!!
Kød vil jeg ikke undvære - jeg lægger mine indkøb hos den superflinke halal-slagter henne i gaden - vi kan diskutere slagtemetoder, men det er ALTID tiptop kvalitet og jeg ved hvad jeg får når jeg køber hakket okse/kalvekød - jeg udvælger nemlig selv hvad der skal i hakkeren....
- på den måde ved jeg også at det ikke har ligget og feset en dags tid i en 9 grader varm disk...
12-18 % fedtholdigt hakkekød ville jeg til nød sætte ud til en sulten by-ræv - hvis den havde været uartig!
Go' søndag - og velbekomme...😮
tilføjet af Africa suck´s
Kære Dulle
For 10 år siden ville du ikke have spekuleret nærmere over det...Fedthysteriet når nye højder... du spekulerer heller ikke over om det nu kunne være ompakket flere gange, lige før sidste salsdato som man har set eksempler på i den sidste tid...
DET syntes jeg
Mvh. TS.
Det er ikke kun Superbest, der sælger ompakket hakket kød!
Jeg har set mange grimme eksempler fra andre supermarkeder. 😮
Jeg køber kun hakket kød, der er pakket af Danish Crown eller
andre eksterne leverandører til supermarkeder.
Normalt ligger fedtprocenten på maks. 8-10%.
tilføjet af tromle70
Frilandsko
i kurven. Det andet bekymrer mig mindre, men selvfølgelig helst med lavt fedtindhold🙂
tilføjet af anonym
Hvis du vil have det billigt
så får du derefter.
tilføjet af mrcash unlogged
hvorfor ikke
Så sparer man da på magarinen når man laver hakkedrenge.
Egentlig ikke noget galt med fedtprocenten.
Skal alt væte fedtfrit og noget så grønt.
Og så er det vel lokkemad, for at få kunder i butikken.
tilføjet af ernst_kolding
Uha da da Dulkis
Hvis jeg vil have dansk bøf med hele svineriet køber jeg altid hakket kød med meget fedt i, det er nemlig fedtet der giver den gode smag og det smeltes jo af under stegning.
Angående andres indlæg omkring ompakket kød, så er det lige sådan, at oksekød ikke bliver ringere af at ligge en tid, tværtom, oksekød skal jo modne for at være fordøjelig og have smag.
Danskere har en underlig indstilling til mad, blot det er billigt er de flintrende ligeglad med hvad de stopper i munden og så lider folk af fedtforskrækkelse og angst for velsmagende mad, alt skal være sterilt så vores imumforsvar aldrig kommer i gang og derfor bliver flere og flere alergikere og mange har svært ved at komme igennem en ganske almindelig influenza
Hilsen en madglad
Ernst http://www.ernstjensen.dk http://www.dukkehuset.eu
tilføjet af anonym
det er vel frivilligt
for kunderne i Super Best, og andre supermarkedere samt slagterbutikker, hvor meget fedt der er i kødet. Det billige søndagstilbud henvender sig nok mest til de fattige i DK, arbejdsløse, studerend og pensionister samt dem med lave indkomster, så kan de få sig nogle gode saftige bøffer i aften.
I de fleste butikker har de et valg imellem forskellige fedtprocenter på farsprodukter, og jeg er også den type kunde som køber med lavest muligt fedtprocent, så det er ikke lige i dag jeg skal købe oksefars i Super Best, så jeg venter og ser de forskellige tilbudsaviser, om der er andre som har oksefars med lavere fedtprocent på tilbud.
Vi har ingen købetvang i Danmark, og jeg synes da ikke det er udenfor pædagogisk rækkevidde at Super Best har tilbud på oksefars med 12-18% fedt på tilbud, man kan bare lade være med at købe det, hvis man ikke vil have kød med så meget fedt.
Man må så håbe at de som spiser kød med så meget fedt, så sparer andre steder, og spiser en masse grøntsager og salat til.
tilføjet af dulkis
Jeg mener ikke at være fedtforskrækket
- men når vi nærmere os en femtedel, så synes jeg ærligt talt ikke vi taler om smagsfremmer mere....
tilføjet af Gitte...
Jeg køber oksefars
med en fedtprocent på 6-10. Det synes jeg er bedst.
Desværre er Superbest´s supertilbud fremme samtidig med at 7 slagtermestre er fyret for at ompakke kød. Det er klamt. Her hvor jeg bor har vi 3 Superbest og samtlige 3 blevet taget i fødevarestyrelsens kontrol. Så er det måske nemmere at forstå at de kan lave sådan nogle knaldtilbud.
tilføjet af Anonym
Det er jo BEVIST
At man ikke kan gå ud fra fedt procenterne... de er tidligere blevet testet ved fødevarestyrelsen, og fedt indholdet viser sig at være højere på 8 % og 10-12 % pakkerne end antaget.
Desuden er det fedtet i kødet der gør en bøf saftig og mør.
Og desuden skyldes det nok ikke kødprocenterne at nogle folk er fede og usunde :)
Så personlig er jeg ikke fedt-hysterisk, jeg fortrækker 12 % kødet og står den på 16 % så er det sådan det er :)
Vi er jo i øvrigt nogle i danmarks befolkning der fortrækker fedtholdige varer frem for lav fedt, men med masser af tilsætningsstoffer og e numre... nej så helelre spise fornuftigt på den grønne side :)
tilføjet af gubbi_the_great
ikke altid et valg...
hvis ens økonomi ikke er til det magre oksekød, ja så kan man jo godt bruge et tilbud på det federe. Jeg er på su, og jeg har spist en del fedt oksekød i min tid... Kun et par dage siden sidst faktisk...
at lave kød med mange forskellige fedtprocenter er en fantastisk måde at segmentere kunderne i indkomst, og på den måde hive flest muligt penge ud af folk.
tilføjet af Liz
vi spiser kun
magert kød 3-6% og køber kun hos KLIPPINGE SLAGTEREN der får man super dejligt friskt kød, det er lidt dyrt, men tager gerne en kødløs dag for at få noget ordentligt🙂
tilføjet af mummi-39
Jeg kunne ikke lige dy mig... ;o))
- På en lille aften rundering her lidt tidligere, der måtte jeg lige i bladcontaineren og jo den er god nok... - Jeg mente nok, at kunne huske, for jeg havde kylet reklamerne ud...
- for at det ikke skal være lyv, så var det altså 16-19 % fedt indhold… - og så var det i øvrigt, fanden fedtme da koldt ude i aften...😉
- Nu er vi er lidt i Gastronomiens verden Dulkis..??😮 - Har du nogensinde set Gordon Ramsey´s køkken mareridt..?? - Her i min lille klan er der godt nok delte meninger om ham, men jeg...
- Jeg synes han er ganske skøn, os selvom han bander og svovler... - Ihh, sådan en omgang Tomat suppe han lavede i aftes, måtte han altså godt lave til Moi.. – og så i Paris... [f]🙂[f]
Smil og hygge fra...
/Mummi
[f]
tilføjet af dulkis
Det bliver bedre og bedre
- eller hvad det hedder, Superbest... måske? De får sig godt nok gjort bemærkede. For mig er det for fedt og jeg anser det ikke for at være et tilbud. Det er prisen for den varer... længere er den vel ikke😉
- Jo, Ramsey ses også her ved lejlighed😃
tilføjet af Th.Jensen
Klarhed!.
Jeg kan desværre kun sige følgende med klart ordsprog.Danskerne giger ikke længere at betale for det gode og god kvaligiet,hvilket ofte er sanheden og meningen med tillide til
deres indkøbssted,slagter mm!.Derfor vi snydet og beslæget for tiden uden yderligere for-
tigelser og bortforklaringer.Jeg håber sandlig at holdinger bliver ændert til det postivte med ære og vædighed,hvilket ikke kan gå hurtigt nok.Prøve engang at købe lidt mindre til kvaligiet,så vi i få en hel anden oplevelse med tilfredsstillelse.Vi kender svar på forhånd,nej det betaler vi ikke for,vi vil have mest muligt til os selv.Dette er
budskabet og livsstilen blandet jer.
Vh.
Th.Jensen
tilføjet af filoSofus
Gode råvarer koster kassen
Beklager, men jeg forstår ikke ordene "kvaligiet" og "beslæget". De andre stavefejl i dit indlæg kan jeg godt regne ud, hvorfor dette ikke skal ses som et angreb på et i øvrigt meget dårligt formuleret indlæg.
Samtidig med at folk ikke "gider", at betale for gode råvarer, som du skriver, så er det også svært for forbrugeren overhovedet at komme frem til de gode råvarer. Specielt lever du ikke i nærheden af et kød-, fisk-, frugtmarked eller ude på landet. Med andre ord, jeg tror ikke det kun handler om at "gide". Gode råvarer koster på den lange bane, derfor tror jeg også, at det ind imellem kan have med økonomi at gøre. Altså at folk fravælger de rådyre varer og vælger det næstbedste, for at få økonomien til at gå op. Men som sagt, er det meget svært at fravælge noget, der ikke eksisterer. Mange mennesker lever i øjeblikket på en meget stram økonomi. (kilde: Danmarks Statistik).
Pas i øvrigt på med at generalisere.
PS: ! er også et punktum. Mellemrum mellem tegnsætning og nyt ord, for læsevenlighedens skyld. Sekundært for DSN reglement.
tilføjet af mummi-39
Måske det ikke lige fremgik.??;o))
- Men det syntes jeg nu ditto det var Dulkis og her ved postkassetømningen i dag, der var der ny reklame for den kommende uge... - og man sku tro de forsøger at kompensere lidt, for den dårlige omtale, der MÅ være kommet der øre/øjne forbi, her på det sidste..??
- Således fortsætter den store føs´da med tilbud fra på søndag, med ”Friskhakket dansk svinekød..” 450-500 gr. 8-12% til den nette sum af 10,- kr.
Ja jeg kommer ikke deres vej forbi og ønsker dem tillykke med føs´daen´ ..?? 😮
- Her skal den i dag, stå på en lækker grøntsags ovn æggekage, med frisk groft rugbrød og en kold pils... - eller to til..??🙂
Smil, hygge og dejlig week-end fra...
/Mummi
[f]
tilføjet af Holger
Er der ikke tale om Super Beast
i stedet for Super Best?
tilføjet af Holger
Den er for fed for kommunalt ansatte.
Men den passer mig meget godt efter at have forbrændt masser af fedt på at grave omfangsdræn, beskære træer og klippe hække.
tilføjet af Anonym
Dagligvarepriser i danmark
set i forhold til udlandet er betydeligt højere.
Det der med at danskere ikke vil betale for kvalitet er nok noget de forretningsdrivende har fundet på for at score kassen.
Sandheden er at kvaliteten burde være højere til den pris vi betaler!!
tilføjet af filoSofus
Meget enig!
Meget enig med dig! Kvaliteten og udbudet er i bund her i DK.
tilføjet af mela0448
hjælp!!!
hej jeg ved ikke hvordan man selv laver sådan en debat her så jeg skriver bare her jeg vil nemlig gerne vide hvor mange gange kød kan genfryses😖