Alternativ tomatsovs...
Opskrift til 4 personer
400 gr. pastapenne
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 potte basilikum
1 pk tørrede tomater
1 glas sorte oliven uden sten
5-6 friske tomater
olivenolie
parmesan (frisk revet)
groft landbrød eller italiensk brød
sæt de tørrede tomater i blød i 1/2 time
hak hvidløg og chili fint
hak de sorte oliven groft
skær de opblødte, tørrede tomater i strimler
hak de friske tomater groft
varm olivenolie op i en wok
svits hvidløg og chili
tilsæt de tørrede tomater
sæt vand over til pasta
tilsæt de friske tomater og lad det stå ved svag varme i 5 - 10 minutter (til tomaterne er smattet ud)
kog pasta
tilsæt de grofthakkede oliven
varm ca. 5 - 10 minutter til
sovs og pasta blandes sammen
pyntes med basilikum
serveres med groft brød, parmesan (og rødvin :-)
Velbekommen!
400 gr. pastapenne
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 potte basilikum
1 pk tørrede tomater
1 glas sorte oliven uden sten
5-6 friske tomater
olivenolie
parmesan (frisk revet)
groft landbrød eller italiensk brød
sæt de tørrede tomater i blød i 1/2 time
hak hvidløg og chili fint
hak de sorte oliven groft
skær de opblødte, tørrede tomater i strimler
hak de friske tomater groft
varm olivenolie op i en wok
svits hvidløg og chili
tilsæt de tørrede tomater
sæt vand over til pasta
tilsæt de friske tomater og lad det stå ved svag varme i 5 - 10 minutter (til tomaterne er smattet ud)
kog pasta
tilsæt de grofthakkede oliven
varm ca. 5 - 10 minutter til
sovs og pasta blandes sammen
pyntes med basilikum
serveres med groft brød, parmesan (og rødvin :-)
Velbekommen!