jeg vil lige høre om jeg skal lave den nu eller først når vi skal til og spise...
det gør ikke noget den står i køleskabet eller er den beste lige fra færdiglavet???
tilføjet af jetpost
dagen før
er det optimale, så du må hellere gå i gang nu
tilføjet af Mr. Mick
Den skal ganske som kommentaren ovenfor siger:
Laves før, så den for lov til at "sætte sig" 😉
tilføjet af husmoderen
rigtigt - men
vent med at drysse sprødstegt bacon over til lige før den skal spises
tilføjet af Constance
Broccolisalat
Den skal trække i køleskabet nogle timer, da broccolien derved ikke er så hårde........🙂🙂
tilføjet af anonym
man kan også
blanchere broccolibuketterne ganske ganske kort i kogende vand tilsat lidt salt - afkøl straks - evt. i isvand - dryp godt af og bland - de får faktisk en flottere farve, er ikke så hårde - og smager ligeså godt🙂
tilføjet af Bimmer ILP
Du kan lave den efter eget ønske
Jo tætter på anvendelsestidspunktet salaten
fremstilles, desto friskere er den.
Du kan anvende rå broccoli, du kan også dampet
eller koge den i 1-5 minutter. Du skal huske at
køle broccolien ned med kold vand, så du
stopper kogeprocessen.