Man kan åbenbart få en chilisauce som indeholder mere capsaicin (Det stof som gør chilien stærk) end peberspray, som vi alle ved er forbudt i Danmark.
Chili saucen hedder "Blairs Death sauce" og er omtalt i denne artikel http://tabernesopskrifter.blogspot.com/2010/11/hvor-meget-chili-kan-du-tale.html
Er der nogen som har stiftet bekendtskab med denne sauce? Er den ikke for stærk til at spise? Og kan den købes her i Danmark? 😮
tilføjet af Annonym
Kan købes i Sverige
http://www.grillhouse.se/
En dag ville min chef ikke tro på at jeg kunne gnaske en almindelig rød standardchili rå uden at få tårer i øjnene.
Nå, han sendte en mand i byen efter en chili og wienerbrød til personalet.......og måtte selv betale 😃
Hvad ikke kan fåes i Danmark kan købes i Sverige. Så slipper jeg for at bestille den i USA.
Hvis det er en rød standardchili fra Netto, så tror jeg godt jeg også kan gnaske en uden at få tårer i øjnenen. Har selv en gang gnasket 3 jalapenos :)
tilføjet af Chilifanatic
Alt for mild
det er ikke en habanero jeg søger, men "blairs death sauce". En Habanero har kun 350.000 SCU. Blairs chilisauce har 1 million SCU (en af de milde), den stærkeste har vist 16 millioner SCU. Peberspray har vist omkring 2 millioner SCU.
Det står der i hvert fald i artiklen.
tilføjet af Annonym
Hvad med piri-piri
Det er små tørrede bælge der opløser tænderne 😃
Folk der ikke kan lide chili har jeg fået til at spise det alligevel.
Een rød chili renset for kerner, småtsnittet og svitset i en wok sammen med alt det andet smager overhovedet ikke stærkt men giver en skøn smag.
Og Du skal lige have denne:
Skær toppen af røde peberfrugter og rens dem.
Flå nogle tomater, snit dem og hæld ned i peberne så de er 3/4 fyldt op.
Snit ansjoser og hvidløg i småstykker og læg ovenpå, afslut med et skvær god olivenolie.
Sættes ind i en godt varm ovn indtil peberen får lidt farve.
Mums som forret....
tilføjet af Chilifanatic
Birds eye
Piri piri bliver også kaldet for "Birds eye" og "African devil", og din ret den lyder da meget lækkert, men piripiri er alt for mild, jeg søger en rigtig stærk chilisauce.
tilføjet af chilijohn
Habanero kan kun advares imod
jeg havde engang købt nogle frø og dyrket dem i drivhuset. Masser af fine små orange pebberfrugter...men FUCK hvor er de stærke, de brænder selv igennem huden.
Det fik jeg at mærke efter at ville sylte et glasfuld af de i frisk tilstand totalt uspiselige frugter. Mine hænder brændte som var de dyppet i smeltet lava og det blev ved i 10 timer.
Glasset smed jeg ud 2 år efter. De var stadig absolut uspiselige.
Det samme gælder Tabasco peber kan jeg hilse at sige. De er ubeskrivelige!
Så kan de milde chilier fra Netto til enhver tid foretrækkes.
tilføjet af Chilifanatic
Stærk for begyndere :)
Jeg har spist mange habaneros, altså ikke rå, men i indiske retter osv. Men jeg bruger nu overvejende "Red savina" som er ca. dobbelt så stærk som en habanero. Man kan faktisk træne sig i at spise stærk mad. Chili fra Netto er ikke andet end snak-peber som kan gnaskes rå.
Jeg ville bare prøve det stærkeste der findes, og det er altså "Blairs chili sauce"
tilføjet af Tuhej
Utrolig at det er tilladt !!!
Jeg så lige, at den stærkeste chilisauce fra Blairs har 16 millioner SCU (eller hvad det hedder). Det er jo 4x stærkere end peberspray, hvad fanden skal man med sådan en sauce. Den kan jo ikke engang åbnes uden at man besvimer.