Hjælp, er der nogen der ligger inde med opskriften på en lækker chokoladekage med hvid kokos topping?
Den smager bare himmelsk men jeg har ikke opskriften og kan ikke helt huske hvor jeg har smagt den.....
Håber en af jer ligger inde med den.
tilføjet af Anita W
Hvad er det nu den hedder???
Jeg tror godt jeg ved hvilken du snakker om! Den er lidt klistret og der er drysset kokos på. Det er en bradepande-kage, ik?
Den har et lidt sjovt navn.
For man kan vel søge efter den på nettet, hvis bare man ved hvad den hedder, ik?
tilføjet af JensenDK
Tænker du...
...ikke på Drømmekage fra Brovst - altså lige bortset fra at den er lys og uden chokolade. Til gengæld har den et ordentligt lag smeltet puddersukker og kokos på toppen. Og smager iøvrigt godt.
tilføjet af :-)
Nej..
Nej, den jeg tænker på er en bradepande chokoladekage med offwhite agtigt kokos noget ovenpå, konsistensen af kokos er som drømmekagen, men mere hvid.....
Øv øv, hvorfor er den så svær at finde.... :-)
tilføjet af Trunte-pigen
Kokosmarengs
Måske kan du bruge denne kokus-top, som jeg lige har fundet på netett.
Kokosmarengs:
4 æggehvide
175 gram sukker
150 gram kokosmel
Venlig hilsen
Trunte
Tak for det den vil jeg lige prøve den lyder som noget i retningen af den jeg søger, jeg er bare lidt i tvivl om at der er kaffe i...
Men jeg prøver den.
1000 tak for svaret.
Fortsat god dag.
tilføjet af :-)
Må komme an på en prøve..
Det er ikke lige en marengs top, men jeg prøver den alligevel, til sidst må vi da ramme noget... :-)
Mange tak for hjælpen og fortsat god dag.
4 æg
350 g sukker
225 g mel
1 tsk vanillesukker
3 tsk bagepulver
3 spsk kakao
1 1/2 dl mælk
225 g plantemargarine
Glasur:
100 g plantemargarine
3 spsk kold kaffe
50 g kokosmel
185 g flormelis
3 spsk kakao
Pisk æg og sukker rigtig godt. Tilsæt mel, vanilje, bagepulver og cacao skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes den smeltede plantemargarine. Dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir, og bager ca. 50 min. ved 185 grader. Til glasuren hældes alle ingredienserne i en gryde og gives et kort opkog eller smeltes i microovnen i en glasskål. Det hældes over den færdige kage, der køles af, før den spises.