Cuba Créme
Skal der scores, eller har du allerede scoret, så er der ingen grund til at lade være med at servere denne dessert!
**********************************************
Granmas's Cuba Crème.
Cuba
Ingredienser:
2 dl. Havana Club rom 7 år*
250 gr. Makroner - let knuste
50 gr. grofthakket mørk chokolade
3 bananer
3 pærer
5 dl. piskefløde
Rommen hældes over makronerne. Lad dem stå mindst en time, indtil makronerne er opløste.
Fløden piskes til skum, og de opløste makroner vendes i flødeskummet.
Bananer og pærer skæres i mundrette stykker, og sammen med chokoladen blandes de i makroncremen.
Et drys revet chokolade pynter på toppen.
*******************************************
Man kan selvfølgelig udskifte frugten til sin egen favorit, dog ikke for saftig frugt, og evt. nedjustere rom-mængden efter temperament.
(Det sidste tilrådes hvis man skal ud at køre bil!)
Torben - der har den fra "The Chilenium Cookbook" af Chili John Rasmussen (Indigo Books), og den er rigtig go'
**********************************************
Granmas's Cuba Crème.
Cuba
Ingredienser:
2 dl. Havana Club rom 7 år*
250 gr. Makroner - let knuste
50 gr. grofthakket mørk chokolade
3 bananer
3 pærer
5 dl. piskefløde
Rommen hældes over makronerne. Lad dem stå mindst en time, indtil makronerne er opløste.
Fløden piskes til skum, og de opløste makroner vendes i flødeskummet.
Bananer og pærer skæres i mundrette stykker, og sammen med chokoladen blandes de i makroncremen.
Et drys revet chokolade pynter på toppen.
*******************************************
Man kan selvfølgelig udskifte frugten til sin egen favorit, dog ikke for saftig frugt, og evt. nedjustere rom-mængden efter temperament.
(Det sidste tilrådes hvis man skal ud at køre bil!)
Torben - der har den fra "The Chilenium Cookbook" af Chili John Rasmussen (Indigo Books), og den er rigtig go'