1tilføjet af

Cuba Créme

Skal der scores, eller har du allerede scoret, så er der ingen grund til at lade være med at servere denne dessert!
**********************************************
Granmas's Cuba Crème.
Cuba

Ingredienser:
   
2 dl. Havana Club rom 7 år*
250 gr. Makroner - let knuste
50 gr. grofthakket mørk chokolade
3 bananer
3 pærer
5 dl. piskefløde

Rommen hældes over makronerne. Lad dem stå mindst en time, indtil makronerne er opløste.
Fløden piskes til skum, og de opløste makroner vendes i flødeskummet.
Bananer og pærer skæres i mundrette stykker, og sammen med chokoladen blandes de i makroncremen.
Et drys revet chokolade pynter på toppen.
*******************************************
Man kan selvfølgelig udskifte frugten til sin egen favorit, dog ikke for saftig frugt, og evt. nedjustere rom-mængden efter temperament.
(Det sidste tilrådes hvis man skal ud at køre bil!)

Torben - der har den fra "The Chilenium Cookbook" af Chili John Rasmussen (Indigo Books), og den er rigtig go'
tilføjet af

Mums

Mums, den skal jeg prøve. Lyder rigtig lækkert.
Tak for det. :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.