Dijonmarineret kartoffelsalat
Kartoffel Dijon salat
Til 4 pers.:
1 kg. nye små kartofler vaskes, skrællen beholdes på.
Dijon-dressingen:
1½ spsk. dijon sennep
½ citron saft uden kerner
1 dl. olie
1 spsk. akaciehonning
½ dl. koldt vand
salt og peber
Rør dressingen sammen i en skål. Den skal være cremet i konsistensen.
Grøntsager:
20 g. soltørret tomater skæres i små stykker og lægges i blød i dressingen.
1 bundt tynde asparges
4 friske kryddertomater skæres i smalle både
2 forårsløg snittes fint
½ gul peber i tynde strimler
½ rød peber i tynde strimler
½ bundt purløg klippes i 2 cm. stykker
Kartoflerne koges møre, de skal være faste.
Asparges dampes møre i lidt vand og smør, de skal være lidt sprøde.
Snit alle grøntsager og vend det hele sammen i dressingen og server salaten lun.
Til 4 pers.:
1 kg. nye små kartofler vaskes, skrællen beholdes på.
Dijon-dressingen:
1½ spsk. dijon sennep
½ citron saft uden kerner
1 dl. olie
1 spsk. akaciehonning
½ dl. koldt vand
salt og peber
Rør dressingen sammen i en skål. Den skal være cremet i konsistensen.
Grøntsager:
20 g. soltørret tomater skæres i små stykker og lægges i blød i dressingen.
1 bundt tynde asparges
4 friske kryddertomater skæres i smalle både
2 forårsløg snittes fint
½ gul peber i tynde strimler
½ rød peber i tynde strimler
½ bundt purløg klippes i 2 cm. stykker
Kartoflerne koges møre, de skal være faste.
Asparges dampes møre i lidt vand og smør, de skal være lidt sprøde.
Snit alle grøntsager og vend det hele sammen i dressingen og server salaten lun.