2tilføjet af

Dijonmarineret kartoffelsalat

Kartoffel Dijon salat

Til 4 pers.:
1 kg. nye små kartofler vaskes, skrællen beholdes på.
Dijon-dressingen:
1½ spsk. dijon sennep
½ citron saft uden kerner
1 dl. olie
1 spsk. akaciehonning
½ dl. koldt vand
salt og peber
Rør dressingen sammen i en skål. Den skal være cremet i konsistensen.
Grøntsager:
20 g. soltørret tomater skæres i små stykker og lægges i blød i dressingen.
1 bundt tynde asparges
4 friske kryddertomater skæres i smalle både
2 forårsløg snittes fint
½ gul peber i tynde strimler
½ rød peber i tynde strimler
½ bundt purløg klippes i 2 cm. stykker
Kartoflerne koges møre, de skal være faste.
Asparges dampes møre i lidt vand og smør, de skal være lidt sprøde.
Snit alle grøntsager og vend det hele sammen i dressingen og server salaten lun.
tilføjet af

Du behøver ikke dampe aspargsen

Brug grønne asparges og lad dem ligge og marinere i dressingen en times tid. De bliver meget mere lækre og sprøde på den måde.
tilføjet af

lækkert

hejsa det var en dejlig ret
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.