Hvordan emballerer I kødvarer, som skal i fryseren?
Hvis kødet er købt i et supermarked, i deres normale plastbakker med folie, ompakker I så kødet i en frost plastpose eller bibeholder I den oprindelige emballage.
Det samme gælder, hvis kødet er købt hos slagteren og indpakket i en type hvidt papir.
Hvordan pakker I frostvarer ind? Tak for hjælpen.
tilføjet af uhabo
enkelt
alt som skal fryses ned skal i fryseposer
tilføjet af anonym
helt enig
Alt skal pakkes i plastposer. Så holder det sig bedre og der kan også være phtalater i indpakningen fra supermarkedet.
tilføjet af "den gamle"
Pakkes om OG
Ved boghandleren har jeg købt nogle ""kuponhæfter"" med tal på - 1 rød - 1 grøn og 1 hvid.
Når jeg så pakker frostvaren om, lægges de farvede "sedler" i posen - rød er kød - grøn er grønsager/frugt - hvid alt det andet - de små sedler har 2 nr. - det ene lægges i frostposen - det andet sidder tilbage i hæftet og der skriver jeg så hvad pakken indeholder og datoen.
På den måde kan man let overskue hvad man vil tage ud - fx.rød nr.30 bøffer - grøn nr.13 bønner - hvid nr.12 flutes...ovs. ovs.
Enkelt og meget let.
:o))
tilføjet af Istappen
Tak
Hej alle !
Mange tak for svarene. Jeg må sige, at I alle er meget enige.
Med venlig hilsen
Istappen