Det er skræmmende at se hvordan en total handlings lammede regering bære sig af, ja det er hele forsamlingen på Cristiansborg også de røde, jeg har før sagt det og siger det igen, dk er et økonomisk kaos om 10 år, for ingen tør tage de alvorlige skridt der vil genoprette dansk økonomi, det ville føre til opstand i befolkningen, Danmark opføre sig som en ufornuftig dansker der med hans økonomi kun har råd til en gl brugt bil Men vil Køre en ny BMW, 16 kr pr kilo fedt, er simpelhen den mest tåbelige afgift man længe har fundet på, mange virksomheder vil bukke under for dette, og så er vi jo lige Hvidt, regeringen gør alt det der skal til for at os selvstændige til at miste modet, nå nu 30 Til 40 procent af os er lukket og slukket om 10 år, og udgifterne til ældre osv er steget hvad gør vi så.
tilføjet af Annonym
Der kommer flere jobs
Slagterierne skal ansætte flere for at finpudse kødet, Fødevarestyrelsen skal bruge kontrolpersonale, mange forskere skal i gang med at genmodificere dyrene så de bliver knastørre, der skal bruges en masse advokater på at køre sager hvor virksomheder prøver at snige fedtindhold udenom afgifterne etc.etc.
tilføjet af 123456
Dette er vel ikke VKOs skyld
Sosserne og sf havde jo også en plan for fest afgift parat, endda en plan som var langt strengere og omfattede flere fødevarer end den nuværende.
Så uanset hvad så ville det koste arbejdspladser set ud fra dit synspunkt.
Men det er måske bedre når det er rød fløj der er skyld i fyringerne?
tilføjet af Anonym
Bavl, vi køber bare mere i udlandet
og spare fedtafgiften.
tilføjet af Annonym
En plan for fest afgift
Uanset om det er en bevidst stavefejl Du har lavet bliver det ikke mindre plumret 😃😃
tilføjet af Annonym
Apropos udlandet
Man har ikke hørt et kvæk fra EU, finder de ud af at afgiften kan tolkes som en slags told eller hindring mod den frie handel bliver der en voldsom ballade 😃😃
tilføjet af 123456
Det var faktisk
en tyrkfjel.
tilføjet af 123456
Det får Eu næppe noget ud af
Reglerne gælder også danske varer og dermed er udenlandske varer ikke hindret mere end de danske.
Det eneste der kan blive lidt ballade om er målingen af det udenlandske køds fedtprocent, for hvor og hvornår i fremstillingsprocessen skal det måles?
For eksempel røget bacon.
Skal fedt procenten måles før eller efter det er røget?
Og vil Eu stadig tillade røgede kødvarer som de jo har været efter en gang fordi nogen fandt ud af at hvis man spiste et par kilo røget bacon om dagen i ti pår så fik man lidt forøget risiko for kræft.