Hvornår skal der bagepapir under kagemassen? er det kun i forme uden teflon?
tilføjet af Fiskeren
Du kan jo bare prøve.
Bag en chokoladekage i en almindelig form, uden bagepapir, og når den er færdig, så tager du den bare ud af formen.
Kan du ikke få den ud, så er det fordi du "glemte" bagepapiret.
Næste du skal bage, så putter du dejen i en teflon form, så burde du absolut ikke få problemer med at få din kage ud.
Så ved du selv hvorfor og hvornår man bruger bagepapir eller teflon form.
tilføjet af metromusen unlogged
ganske simpelt.....
Du bruger kun bagepapir i forme uden belægning som f.eks. teflon og selvfølgelig anvender du heller ikke papiret i silikoneforme.
hilsen metromusen
tilføjet af Kage mor
Jør gør sådan...
Jeg briger altid bagepapir....Det er meget nemmere - også rengøringsmæssigt af kageformen..
tilføjet af Kagekone
Og det er præcis begrundelsen
Før bagepapiret og teflonen smurte man sin form med smør. Det bliver den ikke ringere af - altså kagen.