Var mig der skrev indlægget "svigermor på besøg" og nu står jeg så og laver noget af maden klar til imorgen. og skal så lave en porretærte. men hvordan... altså. kan jeg gøre den helt klar og så stille den i køleskabet og så bage den imorgen eller skal jeg bage den nu og så varme den igen imorgen?
HJÆLP
tilføjet af forslag
Gær den klar, stil den i køleskab
uden osten. Læg osten på og bag den i morgen
tilføjet af jetpost
Nej
det kan du ikke, fordi du skal have noget flydense fyld i, og det kan dejen ikke tåle. Du kan dog bage bunden, eller lægge den rå dej i formen idag og sætte den i køleskabet til i morgen, og så kan du forberede fyldet ved siden af så det er lige til at lægge i og så i ovnen 30 min. før sviger kommer
tilføjet af jetpost
æggemasse
kan man da ikke komme i i dag
tilføjet af ullabrandt
UPS, Her et alternativ
Hvis alting skulle mislykkes, og du har porrer i overskud.
1 Boullion terning til ½ l. vand. ( Smeltes)
2 pk. buko eller philadelphia naturel (Smeltes derefter i boullionvandet)
Porrer ( 1-2), der svitses kort på pande og derefter tilsættes suppen.
Flutes.
Kan varieres med løg, hvidløg m.m.