Hurtigere optøning af kød:
Hvis du gør overfladen større på det hakkekød, der skal fryses ned, så er det hurtigere at tø op. Du kan for eksempel gøre kødet bredere ved at trykke på det, men du kan også udhule kødet i midten, således at der kommer et "hul" i kødet.
Jeg putter kødet i plastposer og banker det fladt til ca. ½ cm. tykkelse. Har man kun brug for ½ pakke kød, kan man lave en rille med en lineal midt på pakken. Så deles kødet let til det ønskede stykke. Det virker perfekt ved optøning, som kun kræver 1/4 tid. Og det sparer plads i fryseren.
Jeg putter kødet i plastposer og banker det fladt til ca. ½ cm. tykkelse. Har man kun brug for ½ pakke kød, kan man lave en rille med en lineal midt på pakken. Så deles kødet let til det ønskede stykke. Det virker perfekt ved optøning, som kun kræver 1/4 tid. Og det sparer plads i fryseren.