3tilføjet af

Hvad kommer tættest på A38?

Er det enten Youghurt eller Koldskål? 😉
mvh Skovgaard
tilføjet af

Tykmælk

Koldskål er en helt anden sag.
tilføjet af

Det gør creme fraiche 9%

Begge er fremstillet af stort set de samme ingredienser.
A38 fås i fedtprocent, der spænder fra 0,5-3,5, så A38 er helt klart den magreste. Du kunne hælde lidt mælk i creme fraichen, så vil det stort set være det samme.
Hvad skal du lave?
Er du ved at bage og skal vælge mellem Youghurt og koldskål og skal bruge A38 i opskriften, kan du sagtens bruge Youghurt. Det kan du også ved dressinger.
Koldskål er "dessert" og med sukker.
BMW
tilføjet af

Tak tak

Tak for svaret 😉
Det var nu ikke fordi jeg laver noget specielt, skulle bare have noget indenbords og havde ikke lige noget A38 i køleskabet desværre. Så derfor ville jeg lige spørge ad om A38 kunne sammenlignes med nogle af de produkter 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.