Er det enten Youghurt eller Koldskål? 😉
mvh Skovgaard
tilføjet af Læser
Tykmælk
Koldskål er en helt anden sag.
tilføjet af black-magic-women
Det gør creme fraiche 9%
Begge er fremstillet af stort set de samme ingredienser.
A38 fås i fedtprocent, der spænder fra 0,5-3,5, så A38 er helt klart den magreste. Du kunne hælde lidt mælk i creme fraichen, så vil det stort set være det samme.
Hvad skal du lave?
Er du ved at bage og skal vælge mellem Youghurt og koldskål og skal bruge A38 i opskriften, kan du sagtens bruge Youghurt. Det kan du også ved dressinger.
Koldskål er "dessert" og med sukker.
BMW
tilføjet af Skovgaard
Tak tak
Tak for svaret 😉
Det var nu ikke fordi jeg laver noget specielt, skulle bare have noget indenbords og havde ikke lige noget A38 i køleskabet desværre. Så derfor ville jeg lige spørge ad om A38 kunne sammenlignes med nogle af de produkter 😉