Hvorfor smager mit safran ikke af safran??????????
Jeg fik købt noget safran på min ferie i Spanien. Sidste uge prøvede jeg så at tilberede en spansk Paella, hvor jeg kom safran i, men risene blev ikke gule og den smagte heller ikke som paellaen jeg spiste i Spanien. Jeg kom den mængde safran i som angivet i opskriften, kom endda lidt mere i.
Hvad har jeg gjort forkert???
tilføjet af dulkis
Hvem siger DU har gjort noget forkert
- jeg kan da få øje på to andre muligheder.
1. Det er gammelt
2. Det er IKKE safran de har solgt dig.
Jeg hælder mest til det sidste, når risene ikke engang blev gule.
tilføjet af Pr. Utten
Gurkemeje
Det formentlig gurkemeje de har prakket dig på - velkommen i klubben!
vh.
Pr. Utten
tilføjet af Anonym
Safran kontra gurkemeje
Safran er faktisk rødt og lidt tråd-agtigt i det. Det bliver først gult når det bliver varmet op. Hvis den råvare du har købt er gul, er det nok ikke safran så.
- Den skal da godt nok studeres lidt nærmere. 😃[s]
tilføjet af Thomas D
Ja, mange gode informationer
Jeg fik nemlig også købt det der saflor på min ferie i Spanien og kunne ikke forstå hvorfor det ikke smagte af safran. De må tjene kassen på det 😕
tilføjet af Fru Safran
En kop varmt vand
Jeg har ikke forstand på uægte safran, men jeg ved at når min mand og hans familie (som er fra mellemøsten) laver mad med safran, rører de det op i en lille kop varmt vand før de kommer det i retten...
tilføjet af Kastrup
Tak for svar. Jeg tror det er "Saflor" jeg købte
Det ligner det der Saflor som er vist i artiklen du linker til.
Så jeg kan smide det der møg ud eller hvad? Det er jo ingenting værd og smager heller ikke af noget.
tilføjet af Jordskotte
Me too
Ja, jeg kan se, at det lort har jeg også fået fat i 🙁