6tilføjet af

Høje tynde olivenglas?

Det er vel et af de mest katastrofale design af en fødevareemballage nogen sinde.
De er lige netop så snævre at man ikke kan manøvrere rundt med en gaffel nede i dem, med det resultat at man får mast og hakket halvdelen af olivenene i forsøget på at fiske dem op. Alternativt kan man hvis man skal bruge dem allesammen hælde væden fra og ryste dem ud - hov? det dur heller ikke for den første oliven som forsøger at komme sideværts ud kiler sig fast med det resultat at alle dem bagved heller ikke kommer ud....frem med gaflen.
Der ville være alle fordele ved at skifte til et normalt dimensioneret glas. Olivenene var nemme at fiske op. De var nemmere at pakke i kasser og på paller. De var nemmere at stille på plads i butikkerne.
Når EU maskinen kan udspy love om krumme agurker fordi de var sværere at forsende, burde de også kunne lovgive imod de håbløse olivenglas.
tilføjet af

Hvad kan jeg sige

Bestemt helt enig. De glas er bare så 🙁
tilføjet af

Tilføjer

Nu jeg er i gang, jeg er så irriteret over de nye beholdere til flydende ajax. Sådan noget møg. Jeg gemmer min gamle beholder og hælder det over. Jeg håber at finde noget andet rengøringsmiddel.
tilføjet af

Der er kun et at gøre

Køb dog oliven i løs vægt😮
Dem i smalle glas er en dårlig kvalitet
og så smager de ikke af oliven.
tilføjet af

Køb dem hos indvandrerne

De ligger i flade plastembellager og er billigere.
Iøvrigt findes der en speciel smal gaffel til glassene.
tilføjet af

Nemlig ja

Så skal vi bare have en løsning med kapersglas... hvad vil du foreslå?
tilføjet af

skriver lige igen

De smager faktisk ikke godt, dem i de helt smalle glas med lage. De allerbedste, efter min mening, er nogle hvor der står barrel, oliven A la GRECQUE med provence krydderi. De ligger ikke i lage. Glasset er ganske vist også en smule smalt, men man kan ryste dem ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.