4tilføjet af

Kogning af kartofler

Hjælp - mine nyopgravede aspargeskartofler koger fuldstændig ud. Uanset hvordan jeg koger dem - ligner de mos når jeg skal servere dem. De sprækker.
Jeg koger dem i 5 min. med salt i vandet - tager dem af blusset og lader dem stå til jeg mærke de er møre. Men de når at sprække før de er møre.
Har du et godt tip?
Tak
tilføjet af

godt råde her

prøv at dampe dem, og lad være med dampe dem helt møre!
velbekommen
tilføjet af

tak - har

du nogen anelse om hvor lang tid det tager, ca?
tilføjet af

Sluk varmen så snart de koger

eftervarmen er nok til at de bliver møre, men de koger ikke ud. Lad gryden blive på den varme kogeplade.
Det virker hver gang for mig. 🙂
tilføjet af

svar

gør som du plejer men kartoflerne skal i vandet imens det er koldt og så varmes stille og roligt op til de er møre.. så skulle der heller ikke ske noget.. men damp dem i ca. 15min og prøv at at kigge til dem - det er nok det bedste
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.