Hjælp - mine nyopgravede aspargeskartofler koger fuldstændig ud. Uanset hvordan jeg koger dem - ligner de mos når jeg skal servere dem. De sprækker.
Jeg koger dem i 5 min. med salt i vandet - tager dem af blusset og lader dem stå til jeg mærke de er møre. Men de når at sprække før de er møre.
Har du et godt tip?
Tak
tilføjet af bingoslottet
godt råde her
prøv at dampe dem, og lad være med dampe dem helt møre!
velbekommen
tilføjet af jesperc
tak - har
du nogen anelse om hvor lang tid det tager, ca?
tilføjet af Husmoder Svendsen
Sluk varmen så snart de koger
eftervarmen er nok til at de bliver møre, men de koger ikke ud. Lad gryden blive på den varme kogeplade.
Det virker hver gang for mig. 🙂
tilføjet af Anonym
svar
gør som du plejer men kartoflerne skal i vandet imens det er koldt og så varmes stille og roligt op til de er møre.. så skulle der heller ikke ske noget.. men damp dem i ca. 15min og prøv at at kigge til dem - det er nok det bedste