Let & Lækkert:
Kartofler
Hvedemel
Mælk
Løg/Hvidløg
Hakket Oksekød
Krydderier: hva man foretrækker
Gulerod
Tomatpure
Fremgangsmåde:
Lav en bechamel sauce med mælk og mel samt margarine.
Lav en kødsauce med løg, hvidløg krydderier, revet gulerod og pure. Kartoflerne skæres i skiver.
Bradepanden smøres og kartoflerne stables med bechamel og kødsaucen lag for lag.. toppes med revet ost og tilberedes i 250 grader i en halv time ca.
OBS: Hvis den bliver for mørk for oven dækkes den med sølvpapir og bages videre.. bon apetit!!!!!
Hvedemel
Mælk
Løg/Hvidløg
Hakket Oksekød
Krydderier: hva man foretrækker
Gulerod
Tomatpure
Fremgangsmåde:
Lav en bechamel sauce med mælk og mel samt margarine.
Lav en kødsauce med løg, hvidløg krydderier, revet gulerod og pure. Kartoflerne skæres i skiver.
Bradepanden smøres og kartoflerne stables med bechamel og kødsaucen lag for lag.. toppes med revet ost og tilberedes i 250 grader i en halv time ca.
OBS: Hvis den bliver for mørk for oven dækkes den med sølvpapir og bages videre.. bon apetit!!!!!