Lækker tysk mad - stegt yver:
prøv denne pragtfulde ret fra tyskland:
http://www.chefkoch.de/rezepte/920021197384763/Gebackenes-Euter.html
Stegt Yver
Tidligere Fattigmands-Schnitzel
Ingredienser
1 Yver
1 Laurbærblad
1 Spsk Mel
1 Spsk Rasp
1 Spsk Smør
Salt og Peber
Citron
Persille
Tilberedning
Kog yveret sammen med laurbærbladet i ca. 2 timer. I trykkoger tager det 50 Minutter.
Yveret får lov at afkøle og skæres derefter ud i skiver. Kom salt og peber på.
Vend skiverne i mel og rasp og tryk dem let så paneringen hænger fast.
Steges gyldenbrune i smørret.
Anret sammen med friteret persille og citronbåde.
Kartoffelsalat og Agurkesalat er godt tilbehør til denne ret.
Tilberedningstid: ca. 20 Min.
Sværhedsgrad: simpel
VELBEKOMME
http://www.chefkoch.de/rezepte/920021197384763/Gebackenes-Euter.html
Stegt Yver
Tidligere Fattigmands-Schnitzel
Ingredienser
1 Yver
1 Laurbærblad
1 Spsk Mel
1 Spsk Rasp
1 Spsk Smør
Salt og Peber
Citron
Persille
Tilberedning
Kog yveret sammen med laurbærbladet i ca. 2 timer. I trykkoger tager det 50 Minutter.
Yveret får lov at afkøle og skæres derefter ud i skiver. Kom salt og peber på.
Vend skiverne i mel og rasp og tryk dem let så paneringen hænger fast.
Steges gyldenbrune i smørret.
Anret sammen med friteret persille og citronbåde.
Kartoffelsalat og Agurkesalat er godt tilbehør til denne ret.
Tilberedningstid: ca. 20 Min.
Sværhedsgrad: simpel
VELBEKOMME