Hey…
…hvis en venlig sjæl eller to kunne komme med et par hurtige svar på 4 spørgsmål, ville jeg være overordentlig taknemmelig. Det er nok mest relevant for folk der studerer eller arbejder med mad, det vil sige: kokke, slagtere, køkkenassistenter osv.:
1a. Kender du fænomenet til Food Fighters?
1b. Hvis ja, hvad syntes du om det initiativ?
2. Din alder?
3. Din beskæftigelse?
Mange tak på forhånd - det skal bruges til noget så spændende som et marketingsprojekt på Handelshøjskolen….
tilføjet af carmenfreya
Har du nogle link
der beskriver fænomenet ?
1a: nej
1b: da jeg har svaret nej i det første, kan jeg ikke udtale mig konkret hvad jeg synes
2: Jeg er 45
3: Hotel/restaurant - selvstændig siden 2000, - så måske en fejl at jeg ikke har hørt om dette ??
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af gustave_le_bon99
Tak
Kære Carmen,
Tusind tak for dit svar. Alle svar er interessante, jeg prøver at finde ud af hvad kendskabet og holdningen er til Food Fighters...
Foodfighters er en pris oprettet Danish Meat Association som udfordrer kommende slagtere, kokke, ernæringsassistenter / caterelever og professionsbachelors i Ernæring og Sundhed til kamp for den gode mad.
Det er meningen at profesionelle i mad-branchen skal indstille ambitiøse elever til prisen.
Her kan du læse mere: http://www.danskeslagterier.dk/smcms/DetailOgFood/Food_Fighters/Index.htm?ID=7711
jamen umiddelbart er det vel et ok initiativ.
det er da altid godt at arbejde for bedre sundhed, og bedre råvarer som igen giver bedre mad
Men skal lige have tid til at læse det bedre igennem for at kunne bedømme hvad jeg ellers mener.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af joel
jep, skidegodt!
svar:
1a: Ja
1b: godt initiativ til at få de rette branchefolk til at brænde endnu mere for det
2: 25
3: læs min profil