Jeg har lavet en madblog på: www.newyorkerbyheart.blogspot.com der er masser af opskrifter og billeder af al maden. Den bliver opdateret næsten dagligt........
I er meget velkomne til at kigge forbi hvis I er nysgerrige eller savner inspiration - I er også meget velkomne til at efterlade en kommentar :-)
tilføjet af Holger
Alt for fed mad i forhold til skandinavisk mad
desværre!
tilføjet af newyorkerbyheart
Forstår ikke helt.........
Det er jeg ked af at du synes.........men jeg er også bange for at jeg ikke helt forstår?
Der er mad af alle slags derinde, så jeg er lidt uforstående :-)
tilføjet af rheia
for fed
til skandinavisk mad?
Skandinavisk mad består af masser af fløde, smør og andet fedtstof. Mon ikke du mente for fed i forhold til det anbefalede fedt procent eller et mere nutidig/moderne mad?
Opskrifter er i bund og grund til inspiration, tvivler stærk på at nogen følger en opskrift slavisk
tilføjet af rheia
Inspirerende site :o)
Men syntes det virker lidt uoverskueligt?
Ved f.eks. bagning står der 49, er der opskrifter?
Jeg kan kun finde 6 stk tror jeg det var
Prinsessen er dejlig :o)
tilføjet af newyorkerbyheart
uoverskueligt
Ja, det er rigtigt at det er lidt svært at finde rundt. Det er noget jeg arbejder på, men da det er er baseret på "interesse" og da jeg har fibromyalgi, har jeg endnu ikke fundet kræfterne til dig. HÅber at det kommer en dag :-)
tilføjet af Holger
Fiskeprodukter og grøntsager
er hvad jeg forstår ved Skandinavisk mad og spiser mest af.
tilføjet af rheia
det kommer
helt sikkert.
Har min egen hjemmeside, hvor jeg i starten fik konstruktivkritik. I starte syntes det var lidt irriterende, men blev ret glad for det bagefter. Det er ikke altid at det man ser for sig, er det andre ser :o)
Men en god side med masser af inspiration, har sat den under foretrukne :o)
tilføjet af rheia
Ja det er ikke
lige det jeg tænker på. Det er mere kogt flæsk, medister, stegt flæsk og persillesovs, for ikke at glemme flæskestegen.
tilføjet af Holger
Det spiste man på landet for 50 år siden
for at få fedt og brændstof til fysisk arbejde. Ikke i dag.
tilføjet af rheia
ja det ved
jeg godt, men det spises stadig væk bare ikke i så stor udstrækning.
Men det er det jeg forbinder med oprindelig Skandinavisk mad, tung og over fedtet.
Vores nye måde at spise på vil jeg ikke definere som Skandinavisk, fordi sådan spises der de fleste steder i verdenen. Masser af grønt, fisk, kylling.
tilføjet af Holger
Nej,der spises mange fedtstegte kartofler
og meget andet fedt rundt om i verden og det endda med mange procent flerumættede fedtsyrer i, men der højst må være 2 procent flerumættede fedtsyrer i dansk mad.