det klarer fødevarestyrelse jo glimrende på deres vegne. Det ville sgu da aldrig have reageret hvis der var små rester af kyllingekød i oksekødet, eller oksekød i svinekødet.
Ren angst for muslimsk aggression og intet andet.
tilføjet af Debatsoen
Solgte oksekød med svin i
sikke noget svineri, at slagteren ikke har gjort hakkemaskinen ordentlig rent 😃 , og der er kommet svinekød og oksekød, det ville jeg da også blive meget sur over 🙁 , hvis jeg skulle have hakkedrenge med rent oksekød 🙂 . Men man kan da måske lave forloren hare af blandet okse/svinefars. Det skulle muslimerne prøve at spise. kan bare ikke forstå at svinekød skulle være forbudt at spise [???] .
Det er godt det snart er jul, [l] så skal vi have en masse flæskesteg med sprødsvær, medisterpølse, frikadeller, æbleflæsk, leverpostej, skinke eller hamburgerryg. 😃 [l]
Men det er noget sjusk, hvis kunderne køber rent oksekød, så der er andre kødrester i. Så dansker kan også blive sure. 🙁
tilføjet af anklageren
Det er kun jer, der flipper ud
det klarer fødevarestyrelse jo glimrende på deres vegne. Det ville sgu da aldrig have reageret hvis der var små rester af kyllingekød i oksekødet, eller oksekød i svinekødet.
Ren angst for muslimsk aggression og intet andet.
Ingen anledning er for søgt til at forfølge muslimer.
Muslimer køber slet ikke det kød, fordi det ikke er halal, og bøden er givet for dårlig rengøring.
Man skulle ikke tro, I var rigtig kloge.
tilføjet af gnarled_staff
Nu taler du problemet ned
problemet som her er fødevarestyrelsens overreaktion som bunder i politisk korrekthed.
Som vi kan læse har han kun en hakkemaskine og du vil da ikke have at han skal skille den ad i alle dele og rense den i natronlud og chlor hver gang der er en kunde inde i butikken. Det kan man sgu da ikke forlange.
Hvis der er et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen bliver den jo ikke ulækker, men selvfølgelig skal den da skilles ad og renses til fyraften og det bliver den sikkert også efter alle kunstens regler. Disse argumenter ville du også kende hvis du havde læst slagternes reaktion sidste gang nogen fandt ud af at det var et gigantisk problem at der var små rester af gris i oksekødet.
Du siger det er for at påvise dårlig hygiejne - nej, det påviser de ikke sådan, der måler de i stedet antallet af bakterier i kødet pr. gram og de resultater kan du læse om i BT og EB når Fødevarestyrelsen har været på besøg i supermarkedet.
Det her er for mig at se ikke andet end et udslag af et eller andet med at det er af hensyn til islam og som jeg siger: Hvor ofte har du hørt om slagtere der er blevet busted fordi der er fundet spor af oksekød i deres hakkede svinekød???
tilføjet af anklageren
Det tror jeg ikke på
problemet som her er fødevarestyrelsens overreaktion som bunder i politisk korrekthed.
Som vi kan læse har han kun en hakkemaskine og du vil da ikke have at han skal skille den ad i alle dele og rense den i natronlud og chlor hver gang der er en kunde inde i butikken. Det kan man sgu da ikke forlange.
Hvis der er et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen bliver den jo ikke ulækker, men selvfølgelig skal den da skilles ad og renses til fyraften og det bliver den sikkert også efter alle kunstens regler. Disse argumenter ville du også kende hvis du havde læst slagternes reaktion sidste gang nogen fandt ud af at det var et gigantisk problem at der var små rester af gris i oksekødet.[/quote]
Jo tak - jeg har været slagteriarbejder i 6 år, så jeg kender slagternes holdning til hygiejne og til den statslige kontrol.
Hvis du forestiller dig, at en kødhakkemaskine hos slagteren i et supermarked har et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen, som du beskriver det, er du ikke realistisk - et giver jo enorme mængder af hakkekød.
Det er netop i hakket kød man finder de fleste bakterier, fordi det har så stor en overfalde i forhold til massen.
Derfor skal man være ekstra omhyggelig med hygiejnen vedrørende hakket kød.
Man holder typisk pauserne i arbejdet med at hakke, når man skifter til at hakke en anden udskæring.
[quote]
Du siger det er for at påvise dårlig hygiejne - nej, det påviser de ikke sådan, der måler de i stedet antallet af bakterier i kødet pr. gram og de resultater kan du læse om i BT og EB når Fødevarestyrelsen har været på besøg i supermarkedet.
Det her er for mig at se ikke andet end et udslag af et eller andet med at det er af hensyn til islam og som jeg siger: Hvor ofte har du hørt om slagtere der er blevet busted fordi der er fundet spor af oksekød i deres hakkede svinekød???
Det aner jeg virkelig ikke, tror du jeg laver statistik på sådan noget?
Da der ikke er tale om halal i den aktuelle sag, har det ikke noget med muslimer at gøre.
tilføjet af Anonym
Halvdelen af oksekød sælges som halal
[quote="gnarled_staff" post=2478288]problemet som her er fødevarestyrelsens overreaktion som bunder i politisk korrekthed.
Som vi kan læse har han kun en hakkemaskine og du vil da ikke have at han skal skille den ad i alle dele og rense den i natronlud og chlor hver gang der er en kunde inde i butikken. Det kan man sgu da ikke forlange.
Hvis der er et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen bliver den jo ikke ulækker, men selvfølgelig skal den da skilles ad og renses til fyraften og det bliver den sikkert også efter alle kunstens regler. Disse argumenter ville du også kende hvis du havde læst slagternes reaktion sidste gang nogen fandt ud af at det var et gigantisk problem at der var små rester af gris i oksekødet.[/quote]
Jo tak - jeg har været slagteriarbejder i 6 år, så jeg kender slagternes holdning til hygiejne og til den statslige kontrol.
Hvis du forestiller dig, at en kødhakkemaskine hos slagteren i et supermarked har et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen, som du beskriver det, er du ikke realistisk - et giver jo enorme mængder af hakkekød.
Det er netop i hakket kød man finder de fleste bakterier, fordi det har så stor en overfalde i forhold til massen.
Derfor skal man være ekstra omhyggelig med hygiejnen vedrørende hakket kød.
Man holder typisk pauserne i arbejdet med at hakke, når man skifter til at hakke en anden udskæring.
[quote]
Du siger det er for at påvise dårlig hygiejne - nej, det påviser de ikke sådan, der måler de i stedet antallet af bakterier i kødet pr. gram og de resultater kan du læse om i BT og EB når Fødevarestyrelsen har været på besøg i supermarkedet.
Det her er for mig at se ikke andet end et udslag af et eller andet med at det er af hensyn til islam og som jeg siger: Hvor ofte har du hørt om slagtere der er blevet busted fordi der er fundet spor af oksekød i deres hakkede svinekød???[/quote]
Det aner jeg virkelig ikke, tror du jeg laver statistik på sådan noget?
Da der ikke er tale om halal i den aktuelle sag, har det ikke noget med muslimer at gøre.
[quote="anklageren" post=2478305][quote="gnarled_staff" post=2478288]problemet som her er fødevarestyrelsens overreaktion som bunder i politisk korrekthed.
Som vi kan læse har han kun en hakkemaskine og du vil da ikke have at han skal skille den ad i alle dele og rense den i natronlud og chlor hver gang der er en kunde inde i butikken. Det kan man sgu da ikke forlange.
Hvis der er et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen bliver den jo ikke ulækker, men selvfølgelig skal den da skilles ad og renses til fyraften og det bliver den sikkert også efter alle kunstens regler. Disse argumenter ville du også kende hvis du havde læst slagternes reaktion sidste gang nogen fandt ud af at det var et gigantisk problem at der var små rester af gris i oksekødet.[/quote]
Jo tak - jeg har været slagteriarbejder i 6 år, så jeg kender slagternes holdning til hygiejne og til den statslige kontrol.
Hvis du forestiller dig, at en kødhakkemaskine hos slagteren i et supermarked har et kontinuert flow igennem maskinen i løbet af dagen, som du beskriver det, er du ikke realistisk - et giver jo enorme mængder af hakkekød.
Det er netop i hakket kød man finder de fleste bakterier, fordi det har så stor en overfalde i forhold til massen.
Derfor skal man være ekstra omhyggelig med hygiejnen vedrørende hakket kød.
Man holder typisk pauserne i arbejdet med at hakke, når man skifter til at hakke en anden udskæring.
[quote]
Du siger det er for at påvise dårlig hygiejne - nej, det påviser de ikke sådan, der måler de i stedet antallet af bakterier i kødet pr. gram og de resultater kan du læse om i BT og EB når Fødevarestyrelsen har været på besøg i supermarkedet.
Det her er for mig at se ikke andet end et udslag af et eller andet med at det er af hensyn til islam og som jeg siger: Hvor ofte har du hørt om slagtere der er blevet busted fordi der er fundet spor af oksekød i deres hakkede svinekød???[/quote]
Det aner jeg virkelig ikke, tror du jeg laver statistik på sådan noget?
Da der ikke er tale om halal i den aktuelle sag, har det ikke noget med muslimer at gøre.[/quote]
Ca.50% chance, for at muhams har smagt det gode svinekød. http://avisen.dk/tonsvis-af-halal-oksekoed-saelges-i-supermarkeder_12496.aspx
tilføjet af dandegn
Muslimerne behøver ikke flippe ud
Man kan blot ærge sig over at der ikke er mere af gulachbaronernes konserves tilbage fra 1 verdenskrig - så synes jeg at i passende ku æde det (der indholder helt sikkert helhakket rotte) bon appetit 😖
tilføjet af alexsmithnielsen
Solgte oksekød med svin i
Tja det ville sku ikke gøre det vilde for mig, det er og bliver småting.
tilføjet af dandegn
Solgte oksekød med svin i
Nå pyt det har også fundet lidt rotte i noget kød - men det er og bliver småting [:X]
tilføjet af anklageren
Hvad er der i vejen med rotterester?
Man kan blot ærge sig over at der ikke er mere af gulachbaronernes konserves tilbage fra 1 verdenskrig - så synes jeg at i passende ku æde det (der indholder helt sikkert helhakket rotte) bon appetit 😖
Man kan bare undersøge, om der er nogen sundhedsfare, så er kødet vel i orden?
tilføjet af dandegn
Hvad er der i vejen med rotterester?
Nemlig - Det er også den fremherskende antagelse her på tråden ! 😃
tilføjet af Jeg synes
Det bedste ville være
hvis de rejste hjem igen hvor de kom fra 😉
tilføjet af fruppe
Solgte oksekød med svin i
0,2 procent.......i guder hvor de går i små sko.
Hvor stor bliver bøden så hvis et supermarked har benløse fugle i køledisken ❓ 😃
tilføjet af dandegn
Det bedste ville være
Ja det har jeg forstået er den grundlæggende mening, men derfor skulle det vel være muligt for en begavet etnisk dansker som dig at forstå at vi mennesker på kloden har forskellige holdninger til hvad vi synes om at spise !
tilføjet af alexsmithnielsen
Solgte oksekød med svin i
Det som kan gøre mig sur er når folk af forskelige tro bruger gud som en undskyldning for og skade andre,
Det som gør mig sur er når den økonomiske elite siger at de er nød til og flytte deres virksomhed til kina og bruge slave arbejdere og børn for og forblive konkurance dygtige.
Det som gør mig sur er når piger beskylder deres eks kærester for voldtægt fordi de har set sig sure på dem,
Det som gør mig sur er når folk misbruger et velfærds system som er skabt til og hjælpe dem som har brug for hjælp.
Det som gør mig sur er når banker får socialistisk støtte for ikke at gå under og bagefter laver de samme fejl og atter får hjælp imens man samtidig siger til alm menesker at de skal lære og have styr på deres økonomi.
Det som gør mig sur er når internationale selskaber ikke betaler skat og samtidig får støtte fra staten i det forskelige lande i flere millioner og milliarder.
Det som gør mig sur er når man indeblander en politiker og hans privatliv ind i medierne når det ingen relevans har for hans eller hendes politiske holdninger.
At der var 0,2% gris i min pakke oksekød er og forbliver småting i min verden.
tilføjet af la34sf
Solgte oksekød med svin i
Ja de slagter i gamle dage brugte de altid tommetotten på vægten, man viste at man som regel blev snydt for 50 g, det bliver jo også til noget i løbet af dagen, men hvad med alle pizza og Take Away forretningerne, en ting er at 90 % arbejder sort, men hvad med kvalitten, hver gang det bliver undersøgt, er der "ugler" i mosen, dog ikke i maden, men hvis man er så bange for flæske kød, kan man jo blive vegatar, det skulle være så sundt med salat, man har i vært fald aldrig set en kanin med briller.
tilføjet af s.mortensen[][unlog[][
Det er kun jer, der flipper ud
[quote="gnarled_staff" post=2478254]det klarer fødevarestyrelse jo glimrende på deres vegne. Det ville sgu da aldrig have reageret hvis der var små rester af kyllingekød i oksekødet, eller oksekød i svinekødet.
Ren angst for muslimsk aggression og intet andet.[/quote]
Ingen anledning er for søgt til at forfølge muslimer.
Muslimer køber slet ikke det kød, fordi det ikke er halal, og bøden er givet for dårlig rengøring.
Man skulle ikke tro, I var rigtig kloge.
Det er sgu da dig der er komplet idiot, sidder på din flade i Grønland og kan fortælle hvad muslimerne køber i Danmark, har set både i Netto, Føtex, Bilka og Kvickly hættemåger som ligger oksekød i indkøbsvogen, og det ved vel hættemåge = muslim