når man nu sådan er på ferie i det tyrkiske,undrer jeg mig i denne bette stund,hvor mon kødet der spises på diverse restauranter og diverse egentligt kommer fra.Jeg mener,Tyrkiet har da ej køer som stå på græs,oder? Minus lammekød og svinekød,er det så gammeldags kokød turisterne spiser og hvor står disse køer på hvis marker? Tak for svar.P.S Elsker Tyrkistan,har været der femten gange såmæmdt og aldrig haft turistmave.
tilføjet af Morgenfryd,.
Har de ingen køer i Tyrkiet?
Mon ikke der skulle være en enkelt eller to, det er trods alt et af de største landbrugsland i Europa, men ellers løser de nok problemet på samme vis som vi andre. Udover det danske oksekød du spiser herhjemme, så tilbydes du både tysk, argentinsk, australiensk og sågar japansk oksekød, så mon ikke der også er en vis import i Tyrkiet.
Deres største kødproduktion var i øvrigt ged indtil få mindre end 20 år siden.
tilføjet af anonym
ok,det vidste
jeg ikke.Mon ikke de importerer kødet(okse)?.....Mon vi har en tyrker i forummet som kan sandsynliggøre kød spørgsmålet i dag? Tak for svar. P.S Turen går til Kusadasi 3.sep.