Synes nogen skulle lave en kogebog til deprimerede og selvmordstruede !
Faktisk burde nogle søde gode og rare filantropiske psykologer og pædagoer og kunstnere og professionelle være med på sidelinjen med råd om positive indput . .
Og overføre noget af den livsentuiasme og livsglæde samt videnskabelige realitet som indtagelse og ikke mindst tillavning af god mad medfører ![s]
Kogebogen til ulykkeligt forelskede, deprimerede og selvmordstruede samt desorienterede ofre for skrankepaveri og ensomme: lyder det ikke såen cirka som en god og opmuntrende titel❓Ideen er hermed givet videre til fri afbenyttelse !
?
tilføjet af la34sf
Jo.
God mad er jo livseliksir, men vommen skal man jo også passe på, og en herlig flaske vin er heller ikke af vejen, på dødsgangen over i USA, for delinkventerne, også lov at vælge det sidste måltid, ganske vist lidt sent, men i gamle dage fik man kun en smøg, jo så mad og musik er som Mana fra himmelen.
tilføjet af FruMomse
Har selv tænkt det samme
kunne godt tænke mig at udgive en kogebog for bistandsklienter/studerende og øvrige fattigrøve. Jeg synes selv, at jeg kan trylle sundt og pro-aktivt mad for ingen penge især ved at genbruge ingredienser på flere forskellige måder - og anvender rester som sådan.
Jeg kan leve sundt på en sten - men også kun det. Der er sgu stadig ikke råd til tøj el. bifturer [:*(]
tilføjet af Læser
Så kig din allerede eksisterende konkurrent
over skulderen. "Kogebog for Fattigrøve", så bliver der til biftur også
tilføjet af FruMomse
Kogebog for F... Mit er pro-aktivt sundt
Det er mine opskrifter - hvor de gennemgående grund-ingredienser er: ingenfær, chilli, paprika, karry, krydderurter såsom basilikum. purløg og oregano & hvidløg og løg. (alle sammen kendt for modstandsstoffer mod kræft).
Billige tips: køb kun krydderurter som er plantet i lerbeholdere. De kan holde sig så meget længere, men kræver ophold i delvist sol og skal vandes hver dag efter solnedgang. Jeg bor på 3. sal og har min egen køkkenhave i karmen i køkkenet.
Det er ikke dårlige penge at give ud, da de er dine "smagsforstærkere" i mange uger.
Denne uges basic grønsager er: Courgette & Aubergine - som rummer grønt til mindst 3 dage.
Har tænkt - at jeg vil udgive opskrifter her - til alles det bedste [s]
tilføjet af dulkis
Hmmm
- nogen speciel grund til ikke at spise det der gror, der hvor du bor?