Vil gerne lave saltagurker
Hejsa
Jeg har i år haft drueagurker i vores køkkenhave og kunne derfor på nuværende tidspunkt godt trænge til et alternativt råd til hvordan man får brugt du mange små sprøde agurker.
Jeg har på nuværende tidspunkt lavet 4 store glas af de traditionelle eddikesyltede agurker og jeg gider ærlig talt ikke mere eddike og sukker på nuværende tidspunkt.
Jeg kan huske at jeg for flere år siden læste en artikel i Jyllandsposten om hvordan man kunne lave mælkesyregærede salte drueagurker. De skulle være meget brugte i både østeuropa og i USA. Desværre gemte jeg ikke artiklen men jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave disse agurker.
Er der nogle her der måtte ligge inde med praktisk erfaring i fremstillingen af disse agurker vil jeg meget gerne høre nærmere.
PS Jeg kunne også godt tænke mig opskrifter på andre mælkesyregærede grøntsager som f.eks. surkål (saurkraut).
Anna Jensen
Jeg har i år haft drueagurker i vores køkkenhave og kunne derfor på nuværende tidspunkt godt trænge til et alternativt råd til hvordan man får brugt du mange små sprøde agurker.
Jeg har på nuværende tidspunkt lavet 4 store glas af de traditionelle eddikesyltede agurker og jeg gider ærlig talt ikke mere eddike og sukker på nuværende tidspunkt.
Jeg kan huske at jeg for flere år siden læste en artikel i Jyllandsposten om hvordan man kunne lave mælkesyregærede salte drueagurker. De skulle være meget brugte i både østeuropa og i USA. Desværre gemte jeg ikke artiklen men jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave disse agurker.
Er der nogle her der måtte ligge inde med praktisk erfaring i fremstillingen af disse agurker vil jeg meget gerne høre nærmere.
PS Jeg kunne også godt tænke mig opskrifter på andre mælkesyregærede grøntsager som f.eks. surkål (saurkraut).
Anna Jensen